Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anam az daha KKya giremiyordum

Forum sayfasını tıklayınca hata verip durdu

en sonunda KKnın face sayfasından bir linke tıklayıp oradan buraya kadar geldim

Sadece banamı oldu yoksa herkeste oldumu :44:
Bugün sahurumu tek başına yaptığımdan canım hiç bir şey istemedi ve sırf aç kalmamak için bol salata ve 1 koca bardak Icetea içtim

adım gibi eminim akşam üzere yerleri kazıyacağım ölüyorum açlıktan ve sussuzluktan diye ama neyse o zamana kadar inşallah benim büyük cadı kuzenlerinden dönmüş olurda yatar uyurum
Kız zaten bu ara yine dokunsan ağlayacak moddayım ( ne zaman değilsem

) valla sabah sabah okadar güzel ve sevgidolu kelimelerle yazmışsın yazıyı inan ağladım
Ne mutlu babana ki sizler gibi yüreği güzel, hayırlı evlatları varmış

Ne mutlu babana ki böyle mükemmel ve vefalı bir eşe sahipmiş

Rabbim hepinizden razı olsun... Babacığınla sizleri Cennetinde kavuştursun....Aminnnnnnnnnnnn
Benim KP hastalandığında ilk kez bu kadar yakından şahit oldum bir insanın yavaş yavaş kötüleşmesine ( hep almanyada olduğumuzdan akrabaların her defasında sadece ölüm haberini alırdık ve hiç göremezdim )
O zamanlar okadar tuhafıma gider ki KVnin soğuk davranıp hatta eşini günden güne ölebileceğini bile bile azarladıkça :26: Büyük kızı zaten yurtdışındaydı haber ettiğimiz halde gelmedi, ufak olan kız desen ben babamı öyle göremem diyip ölürse iyi hatırlamak istiyorum diyip 10 günde 1 en fazla haftada bir geliyordu :26: ki gerçekten öyle insanı çok kötü etkileyecek bir durumu yoktu sadece aklı gidip gelmeye başlamıştı alzeimer yüzünden birde işte nöropati vardı o yüzdende yürüyemiyordu

3 - 4 ay falan yattı ama inan her gün eşim dibinden ayrılmadı. İş çıkışı direk oraya giderdi ( ben bir hafta gittim sonra KV istemedi

) yatıya bile orada kalırdı yardım etmek için ( KV devamlı söylenirdi ben yapamam tek başına işte ya senelerce yatarsa diye ödü kopardı )
Kadın neredeyse ölsede kurtulsam diyecekti ve dedide; daha cenaze salondayken kaç aydır dışarı çıkamadım ( ki eşim aksine bazen tek bakardı anası gidip kardeşinde biraz rahatlasın değişiklik olsun diye ) artık bundan sonra bol bol gezeceğim diye

Heee gezemedi o ayrı

huysuz mu huysuz bir anası var KVnin

98 yaşında sanırım

o madem kocan öldü gelip bundan sonra beni bakacaksın diye resti çekti buda mecbur gitti

şimdi hala onunla kalıyor hatta ablasıda yaşıyor onlarla
Rabbim herkese senin gibi bir evlat, bir gelin nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnn
Allah gecinden versin ( düşüncesi bile korkunç ) bizimkilerden biri rahatsızlansa inan bende senin yaptığın gibi davranırım
Bence Baban rüyana girerek sana hep ne olursa olsun yanında olduğunu hissettiriyor

Birbiriniz arasındaki o yoğun sevgi bağını ölüm dahi olsa bozulamayacağını gösteriyor

Bu mübarek günlerde fırsatın oldukça babacığın ve geçmiş ölmüşleriniz için bol bol dua et kuran oku

bak kadir geceside yaklaşıyor
Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlı olarak versin yüreği güzel Fıstık