Komşu ablamla kahvemi içip geldim
Bir sürü ütüm ve önce yemeğimi akşamlık ateşe koyup onlara girişeceğim

Artık akşama kadar bitireyimki akşam KKya girme şansım olsun yoksa benimki yine söylenir

Yarın inşallah öğlende eşimin yanına gideceğim iş yerine

Dün akşam ya aşkım gel hem buradaki mağazalara bak hemde birlikte bir öğle yemeği yiyelim dedi

Baya uzun zaman oldu iş yerine gitmeyeli

gidip bir görüneyim

anammmm hemen ilk günden korkuttuk senide

Canım inşallah sağlıklı beslenerek bütün o dertlerden kurtulacağız

Kilo verdikçe hem hafifleyeceğiz hemde sağlığımıza kavuşacağız Allahın izniyle
Bende 1 aydır her sabah 2 yumurta yiyorum ama çok şükür rahatsız etmiyor hatta daha bile yiyebilirim

yumurta dayanmıyor bize ( kızlarada her sabah yapınca

)
Talcid olayını maalesef ben bilmiyorum etkilermi diye ama istersen birde sabah içmeyi denesen onu

hani gece leptini engeleme şansı varsada yok olur

Dediğin gibi bir iki gün yumurtaya ara vermeyi dene

eğer geçmese mide bulantın o zaman başka birşeyde yapıyor olabilir

Eşimin vardı bir ara aynı sorun ve meğer kullandığı glukofen ağır geliyormuş doktor yarıma düşürdü mide bulantısıı geçti

O tarz birşey kullanıyorsan oda yapabilir
Canım dediğin gibi aynı kapıya çıkıyor ama hangisi olursa olsun gönlüne göre bir ev bulup alın bence

hem çocuklarına bir teminat olur hemde siz bari bundan sonra huzulu yaşarsınız
Arayan akrabalara da bence hiç çekinmeden sebebini söyle

onlar rezil olsun

Sonuçta zaten artık onlarla can ciğer olman mümkün değil bari insanlarda gerçek yüzlerini görsün
Ahhh o enişte ahhhhh

Sabotaj mı yapmaya çalışıyor

İnan benim eşim geçen hafta bir şişe portakallı içecek almış Bimden ama hala duruyor

çocuklar bile alıştı sağlıklı beslenmeye içmek bile istemiyorlar

ben daha ağzıma sürmedim sürmemde
Hatta daha dün söylendim bu ne dolapta duruyor hala dökeceğim diye ama eşim yahu içim yanınca bir yudum içerim dökme dedi ama şimdi dökeceğim

oda içmesin

Evde olunca şeytan dürtüyor ama sen uyma o şeytana canım bak ne güzel baya sıkılaştında zayıfladıkça

Fıstık gibi olmuşken kendi kendini sabote etme
Ohhhh hamarat hatun

Ben henüz birşey yapmadım ama önümüzdeki hafta inşallah bende birşeyler yaparım nasipse

Kışın çok rahat oluyor öyle olunca
Bu arada domatesleri nasıl yaptın tarif etsene
Ben kavanozlara yapmadım hiç hep buzluğa atıyordum ama bu sene eşim buz kokuyor diyip durdu o yüzden bu sefer kavanozlara yapayım diyorum
Bende öyleyimdir

halsiz hissedersem bırakırım ama biri arayıp geliceğiz diyince yarım saatte evi bal dök yala yaparım

annem hep der baştan yapsaydın ya diye ama öyle iki çocukla olmuyor her zaman

Pazar büyük ihtimal annemler ve kardeşim gelicekler çaya ( kızın geçmiş doğum gününü kutlayacağız yeğenler gelince ) üstten üsten yapmim bu sefer diyorum ama canımda istemiyor

mecbur yapacağım artık cumartesiye bitmiş olsun ki bir gün dinlenme şansım olsun