- 19 Temmuz 2007
- 4.391
- 5.701
- 773
Hiç bu kadar çaba sarfetmedim daha önce lilo vermek için. Bir kere de 12 kilo vermiştim ama doğum sonrası olduğu için sporsuz vermiştim. Canım bu sefer hedefimize ulaşalım artık. Bir ay sonra yazlıklar çıkar. Hızlanmamız lazım. ..Sporun çok iyi maşallah.
sonucunu alırsın mutlaka eminim canım.
topik kalabalık olunca daha fazla motive oluyo insan.havalarda ısınmaya başladı.
umarım herkes şu rehavetten kurtulup aramıza katılırda birbirimize destek oluruz.
Tebtik ederim. İnşallah het hafta - - -bildirim yaparsın...LİSTE YAPILMADAN YETİŞEYİM DEDİM
GEÇEN HAFTA ARTIDAYDIM 79.0 BU HAFTA 78.7
Tebrik ederim sizi. Helal olsun 3 ayda 20 kilo.Selam kızlar, ben Zühal 43 yaşındayım 24 -25-26.5 yaşlarında 3 çocuk annesiyim Almanyada yaşıyorum
9. Takımda yarışıyorum eş zamanlı burdanda devam edersem motivasyonum tavan yapar heralde
Zaten Banucum hatırlıyormu bilmem başka bi topikte tanışmıştık sonra yarışmaya girince yoğunluktan devam edemedim oraya
Banum seni burda gördüğüme sevindim cuma listelerde hep takip ediyordum seni son hafta güzel iş çıkardın direncini kırdın sonunda
Burda kimler var bilmiyorum ama zamanla tanışıp kaynaşırız eminim
Bu arada ben diyete 1.1.2015 de 113.5 kiloyla başladım 05.01.2015 de yarışmaya 110.6 lâ katıldım. En son cuma günü 92.9 kiloydum.
Toplam 20.6 vermiş oldum
Bugün +600 ama yanlış bişey yemediğim için kafama takmıyorum
Neler yapıyorsunuz.
Bu arada hoşgeldiniz aramıza. ..