Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı sabahlar 

Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah 

Bugün son kez kapılar için gelecekler 

peçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek 

Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye 

Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek 

Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak 

Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması 

Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasını 

normalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll 

hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye 

)
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız 

Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim halde 

Valla tartıda artı görürsem kafayı yerim 

okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için 

Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağıma 

ben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum 

ancak koruyorum 

bünyem cins diyorum ya hep 

Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık 

Teskkur ederim canm arkadas iddali konusmusiyi bi diyette bende ins haftaya pazartesi pasliyim..bide bu diytle oruc tutsak olurmu acep...

Valla ben 5de 5 diyetinde yumurta gününde tutmuştum ve hiç sıkıntı yaşamadım şükür 

sanırım bununlada tutulabilir