Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başın sağolsun canım.Slmlar kizlar nasilsiniz..
Dun cok duyusaldim malesef halami kaybettik dun..cenazeye gidememekte daha bi koyuyor insana..
Allahtan rahmet dilemekten baska bisey gelmiOr elimizden..
Malesef bu hafta bende artidayim regl kapida bugun yarin cok siskinligim var..
Gözün aydın cecom.SElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Canım başınız sağ olsunRabbim halanızı Cennetine kabul etsin sizlerede sabırlar versin...Aminnnnn
Canm allhh sabirlik versin ewet insana boyle gunlerde gurbete daha cok koyuyorSlmlar kizlar nasilsiniz..
Dun cok duyusaldim malesef halami kaybettik dun..cenazeye gidememekte daha bi koyuyor insana..
Allahtan rahmet dilemekten baska bisey gelmiOr elimizden..
Malesef bu hafta bende artidayim regl kapida bugun yarin cok siskinligim var..

öğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım
 öğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım  baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor
 baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor  )
 )
 tabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu
 tabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu 

Allahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı
 Allahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı 
Diyetede cok dikkat edemedim bu hafta..ama yarindan itibaren toparlanicam ve bayrama kadar ne versek kardir..
Baslangic kilo 85
Gecen hafta 81.5
Bu hafta 82.4
Gelen 900 gr.

akçaya birlikte arabayla gitme teklifi
 akçaya birlikte arabayla gitme teklifi  eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler
 eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler  tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
 tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu  
  giderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
giderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi 

Tabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi
 Tabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi  cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
 cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim 

Mrb bende 100 kilodan 85 kiloya düştüm hedef 65

Bir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek
 Bir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek  Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
  Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı 

o yüzden artık tam tersini görmek istiyorum
 o yüzden artık tam tersini görmek istiyorum  her gün gelsinler
 her gün gelsinler  ters teper belki
 ters teper belki 

39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava
 39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava  tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
 tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya 

şimdiden sabırsızlanıyorum
 şimdiden sabırsızlanıyorum  gelsede tartılsam
 gelsede tartılsam  3 gün olacak tartılmayalı
 3 gün olacak tartılmayalı 
Hayırlı olsun tatliş güle-güle kullan bol-bol eksileri görürsün inşallah.Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava
tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum
gelsede tartılsam
3 gün olacak tartılmayalı

Merhabalar, bende araniza katilmak istiyorum, 80 kiloyum vermem gereken 20 kilo var ama ilk hedef 10 kilo, daha once vermistim ama dikkat etmedigim icin hepsini geri aldim, pazartesi baslayip sali gunu bozanlardanim o yuzden bu sefer sali ve cok kararli bir sekilde basladim, boyum 164 kilo 80 yas 35, hepimize kolay gelsin....
 haftaya -2 olmak ümidiyle
 haftaya -2 olmak ümidiyle