Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmm
Limonlu suyumuda aldım kendimi buraya attım

Eşim bir yandan maç izlerken bende rahat rahat bakayım dedim

Şu kadarını söylim detoksa başladığımda 108i görmüştüm tekrar

ama şu anda cumadan çok daha aşağılarını gördüm

Canım Fakirin Herkül modelini aldım

tabi benim kilo çok fazla olduğundan analizimi yapamıyor ( verdiği kod daha çok dikkat et diyete ve sporu çoğalt anlamına geliyormuş

nasılda biliyor köftehor

ama eşime aktık onda bütün değerleri gösterdi

adamcağızın yağ oranı 28% çıktı, suyu 49 % ( ödemi varmış ) kemik % 35 çıkmış yani normal sanırım

)
Çok güzel tartı gerçekten tavsiye ederim ve inşallah bende 95 kg olduğumda benimde ölçümümü yapar diye düşünüyorum ( eşim 94 kgmuş

tabi boy olduğu için kilolu görünmüyor )
Hepsiburadadan aldım ve siparişi gece 11de verdim 1.5 gün sonra elime geçti
Heee az daha unutuyordum 5de 5 dediğim internette 5 günde 5 kg diyeti diye geçiyor

İlk gün sırf patates
İkinci gün sırf sebze
Üçüncü gün sırf et
dördüncü gün sırf meyve
beşinci gün sırf yumurta
Sabah kahvaltıda neyle başlıyorsan bütün öğünlerin aynı olmak zorunda, tuz ve yağ yasak normalde ama ben yine sebze gününde sırf marul ve salatalıkla kendime kocaman bir salata yaptığım için çok az yağ ve tuz kullandım tansiyonum düşmesin diye

yine de süper bir sonuç gördüm şükür :)
Yediklerinde sınır yok kesinlikle doyana kadar yiyebiliyorsun

Bazı yapan arkadaşlarım biraz tansiyon sorunu yaşadılar yada ağır geldi ama ben çok sevdim :) hani metabolizmamı etkilemiyeceğine emin olsam düzenli olarak yaparım ama zamanla sıkıcı gelebilir diye düşünüyorum

Yarın son günüm ondan sonra 1 ay kesinlikle yapmayacağım artık ramazandan bir hafta evvel son bir kere yaparım sonra nasılsa oruç var