Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller

Rabbim şu müarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ......Aminnnnnn
Bugün çok işim var maalum yarın amcamlar gelecek yemeğe ( zeytinyağlı sarmayı bugünden yapacağım ve tatlıyı tabiki ) o yüzden iki dakika uğrayıp hemen kaçacağım mecbur

Akşamda eşimin Annesine, oradan amcasına ve büyük ihtimal en sonda eşimin halalarına gideceğiz

Çok geç olmazsa gece kesin uğrarım yada öğle sonra fırsat bulursam kesin bakarım
Maalesef benim bildirim bu hafta parlak değil
Başlangıç; 124.5 kg
GEçen hafta; 103.8 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; 1.1 kg
Bu arada yeni fark ettim ama ne zaman spora yüklensem ve suyu daha çok içmeye kalkışsam anında artı görüyorum

Nasıl bir bünyedir anlamadım ama kesinlikle RAmazana yapabildiğim kadar 5de 5 yapmayı düşünüyorum ( çünkü biliyorum Ramazanda ne kadar dikkatte etsem hep kilo alıyorum

) yoksa benim motivasyon yine yerlerde olacak ve bir kere daha çöküş yaşayıp kilo almak istemiyorum
Aramıza hoşgeldin canım ozaman

Bendeniz topiğin kaptanı Banu

35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım

Maalesef iki gündür çok yoğunum temizlikti alışverişti ama pazardan itibaren inşallah benide her fırsatta burada göreceksin

Bİldirimimden de gördüğün gibi topiğin en ağır assolisti benim ama inşallah bayrama kadar çok güzel kilolar verip bende fıstık olma yolunda baya yol kat etmiş olacağım

Harikasın canım cidden

Maşallah bu hızla sen bayramda 7li rakamlara çoktan inmiş olursun inşallah