80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar ben geldimmmm :KK3:

Sırf devamlı buraya bakıyorum diye bilgisayarı kapatıpta işlere giriştim ve daha yeni popişim yer gördü :KK53:
Ay şunu yapayım, dur şuda var derken en son yatak odasında nevresimlerimide değiştirip kendimi buraya attım :KK66:
Sağ olsun kızım kendi akıl edip Anneciğim kahve yapayım mı sana dedi :KK68:
Şimdide onun yaptığı şekersiz sütsüz kahvemi içerken sizlerle hoş sohbet edeyim dedim :21::21::21:ama maalesef yine in cin top oynuyor :KK48:

Toparlanın artık yoksa bende istifağ edip boğçamı alır kaçarım heee :KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ...Aminnnnnn

Bİr yandan kahvaltımı yaparken bir yandanda buraya bakayım dedim :KK66:
Birazdan hazırlanıp dışarı atacağım kendimi :KK66:
Önce kızın Müdürüyle görüşeceğim ( 12 gün devamsızlık için çağırmış sağ olsun :KK48: Allahtan hepsiyle sohbetim iyide sıkıntı olmaz sanırım çünkü kızım şükür hiç kaçmadı okuldan sadece başının ağrıdığı günlerde okula gitmemişti o zamanda aslında not iletmiştim hatta bazen aramıştım )

Hemen aklımdayken bildirimimi yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.9 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Giden; 500 gr
Yüzdesi; 0.48 %

Toplam giden; 20.1 kg :21::21::21::21::21:

Valla pazartesi gördüğüm artının üzerine bu rakam süper oldu :KK48:
5de 5 sayesinde toplam bu hafta giden kilo; 3.6 kg ( ki daha yarın net rakam ortaya çıkacak ve eğer geçen hafta artı görmemiş olsaydım kesinlikle şu anda 2li rakamları ucundan görmüştüm ama ziyanı yok Haftaya en geç bir sonraki hafta o rakamı görmüş olurum Allahın izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Slm.kizlar uzun zamandir giremedim ama artik burdayim.hic ayirilmak yok hergun menumude yazicam buradi olmayinca dengem bozuluyo
kilo bildirimi
buarda ondan inceki hafta nekadardi bilmiyorum
gecen hafta.93.7
Bu hafta.92.6
Toplam guden.1,1

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK68:

Bugün ayağı yanmış kedi gibi koşturdum durdum o_O
Sabah 07:30da uyanıp saat 08:15 de kendimi bir sokağa attım doğru dürüst evde oturamadım desem yeridir :KK53:
Kızın müdürüyle konuştum şükür hepsi çok memnunmuş öğretmenlerin, kızın 12 gün devamsızlığı ile ilgili gelen mektub zaten sadece Anne baba bilgisi varmı diye sormak için yollanmış.
Oradan kuzuyu sabah sabah parka götürdüm bir yarım saat oynadı.
Daha sonra KVyi almaya Ananneye gittim tabi oda daha erken diyip yukarı çağırdı :KK48: bir kahve içip hastaneye yollandım :KK53: Hastane işi uzun sürmedi şükür, KVyide eve bırakıp tam ohhh evime geldim keyif yapayım diye düşünürken kızım Anne arkadaşlarımla beni AVMye götürürmüsün hazır araba sendeyken diyince tekrar giyinip kendimizi dışarı attık saat 14:00de :KK57: ve saat 17:00ye kadar AVMde onlar ayrı ben ayrı dolandık durduk :KK48:
Kızları evlerine bıraktıktan sonrada bizim cadıları eve attığım gibi eşimin yanına şirkete gittim :KK53: oda çok yorgunum beni minibüslerle uğraştırma diyince onuda kıramadım :KK57: tabi felaket trafik vardı ve bacaklarım ağrıdı resmen :KK48:

Tabi markete uğramadan eve dönülürmü :KK48: dönülmez :KK48:
Tam akşam yemeğimi hazırlarkende çakma eltim aradı ille kızlar bende sende gel diye :KK48: aslında hiç halim yoktu ama kızım ille gidelim diyince onada tamam dedim ve daha yarım saat evvel eve gelebildim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Şimdi kızım yorgunluk kahvemide yapınca hemen kendimi buraya attım :KK68::KK68::KK68:
Valla özledim sizi yaaa :KK60:

masallah cecom ikili hanelerin göreceksin inanıyorum sana bende kilo mu yazıp başlayim dedim yazdıklarindan sonra
bu haftaki kilo 87.5
inşallah vazgeçmem busefer
herkese kolay gelsin

İyi yapmışsın canım hemen kilonu listeye başlangıç olarak girdim inşallah haftayada çok güzel bir rakam görürsün canım :KK68:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK66:

Bu sabahta erkenden uyandım ve çıkmadan sizlere bakayım dedim :KK66:
Kahvaltımı yaptım;
2.5 YK melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
1 kase çacık
:kk77::kk77::kk77::kk77: Sabah sabah soğuk cacık iyi geldi :KK48: eşim gece canım çekti diye yaptırmıştı ve o saatte yemek istemedim cadıkta olsa :KK66:

Tabiki karşılığını da aldım şükür :KK68:
Bu sabah tartıda 103.4 kg çıktım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

İNşallah cumaya kadar hep eksi görürüm :KK66:
Çok mutluyum çooookkk :KK73::KK73::KK73::KK73:

Bu arada sizlerde artık toparlanın yine tek başıma konuşuyormuş gibi hissediyorum :KK12:

aleykümselam nusabecim:KK54:
günaydın arkadaşlar:KK54:
bayadır uğrayamadım kusura bakmayın ne olur.
Çok yoğunum.az sonrada kursa gidicem.
diywtle ilgili pek motivasyonum yok.
yarında beştebeşe başlıyorum hayırlısıyla:KK51:

aleykümselam nusabecim:KK54:
günaydın arkadaşlar:KK54:
bayadır uğrayamadım kusura bakmayın ne olur.
Çok yoğunum.az sonrada kursa gidicem.
diywtle ilgili pek motivasyonum yok.
yarında beştebeşe başlıyorum hayırlısıyla:KK51:

Canım üzülme 5de 5le sen onu hall edersin canım arkadaşım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim buraya :KK48:
Eve geleli 1 saat oldu, yorgunluktan ölüyorum resmen ama iyi oldu hem eksiklerimi aldım hemde eşimle baş başa 1.5 saat yürümüş olduk tabi bol bolda sohbet ettik :21::21::21::21:

Dışarda çok canım istemesine rağmen simit bile almadım uslu uslu suyumu içtim :KK66:
Eve gelince hafif acıkmıştım o yüzden büyük bir kase buz gibi soğuk cacık yedim Öğlenlik niyetine :KK66:
ARtık akşamlıkda ya yoğurtlu biber fala gibi hafif birşeyler yaparım köfteyle yada koca bir salata yanına çorbayla :KK66:

Şimdi kızım keyif kahvemide yapıyor eee daha ne isterim :KK68::KK68::KK68:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz :KK68:
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladım :KK66: bir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim :KK66:

Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim :21: )
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadım :KK48: ama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı :KK68:
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa :KK48:

Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım :KK66:

Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık

ara; şekersiz türk kahvesi

Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık

Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran

ara; şu anda
Şekersiz Nescafe

toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal

1.5 saatte yürüyüşüm var :KK71::KK71::KK71::KK71:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz :KK68:
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladım :KK66: bir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim :KK66:

Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim :21: )
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadım :KK48: ama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı :KK68:
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa :KK48:

Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım :KK66:

Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık

ara; şekersiz türk kahvesi

Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık

Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran

ara; şu anda
Şekersiz Nescafe

toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal

1.5 saatte yürüyüşüm var :KK71::KK71::KK71::KK71:
Harikasin canm bendemi kalori sayimi yapsam.bugun regl oldum iki gun princ diyeti yapicam

Harikasin canm bendemi kalori sayimi yapsam.bugun regl oldum iki gun princ diyeti yapicam

Canım aslında yedikten sonra bakıyorum kaç kaloriymiş diye :KK48: hani gün sonunda kaç kalori tüketmişim diye ama kalori sayımı yaparak çok güzel kilo veren arkadaşlar var :KK68:
Dilediklerini hesaplayarak yiyorlar ve günde 1200 kcaloriydi sanırım geçirmemeye çalışıyorlar :KK66:

Gunaydinlarrr
limonlu suyumu aldim.geldim ardik siki gitmem lazim kacamksiz yaza kardesimin dugunu war agustosa da ozamana kadar bari 80 olabilsem raziyim.

Merhabalar. Ben de 4 gun once 84.4 kilo ile diyete basladim. Bu sabah tartildigimda 82.4 kilo oldugumu gordum. 4 gundur yedigime ictigime gercekten dikkat ederek abah aksam da en az 45 en cok 60 dakika yuruyorum.
Kendime kucuk kucuk hedefler koyarak finale ulasmayi planliyorum. Onumdekiilk hedef 79 a dusmek insallah. ;)

Back
X