- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr 

Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ramazanın başlamasına kaldı 4 gün

İnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallah
Hesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş
bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsin
Kendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda
Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor 
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten
Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur
Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ramazanın başlamasına kaldı 4 gün
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallah
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsin
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten
Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur