- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Diyetisyen bana 6aydan önce diyet onermiyorum dedi bende bir gününü anlatayım tekrar dusunun dedim aynen helvalar sutlaclar daha neler neler sonuç liste verdi paylasabilirimSelam kizlarr acil yardim desteeeek!!!
Okadar gostermesemde 79ile hamile kaldim
(ama goren 65falan zannediyodu basen kismim vardi)
89ile doguma girdim..
Dogumdan sonra 83oldum..
Veee simdiii emziriyorum ve hayatim hic bukadar istahli olmamistmmmm tatli yemeyen ben helvalari goturuyorummmmm
cok uzuluyorummm yaaa
Kiyafetlerim oluyor M/L giyiyordum ama suan dar hepsicok uzuluyorum yaaa esimm olsun verirsin askim zamanla uzulme desede cok mutsuzmmm goruntu olarak yine 75falan deselerde
yardimmmmm edinn sutum kesilmeden ne yapabilirimmmmmm...bu arada ayin sonunda iki ay olcak dogum yapali..
Neler yapabilirim
canım ilk olarak bildiğim haftada 1kg yu aşmamak gerekiyor emzirirken çünkü sütun kalitesinde azalma olabilirmiş gerçi ilk başta odemde gidiyor onunda farkı vardır ayrıca bitki çayı filan icmeyin sadece günde bir fincan rezene fazlası sütü azaltiyormus bunu da yeni öğrendim süt olsun diye uç bardak içiyorsunhikayemiz çok benziyor bende doğumdan sonra 83 oldum 85.8 çıktım bebeğim 3.5 aylık oldu şimdi sıkı olmayan bir diyet yapıyorum 5 günde 2.700 gr gitti sen de başaracaksın şerbetli tatlılar hamur işlerinden uzak dur. yeşillik bol tüket suyu arttır ben öyle yaptım sütümde iyi bebeğime yetiyor senin boyun kaç canım bak benim kilom baya gösteriyor yine sen şanslısın canım zamanla vericez sıkma canını![]()