SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim

Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de önce

bir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim

nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye
Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorum

Küçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor

eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor
Ben pes etmek üzereyim

Böyle olmuyor gram gram kilo vermekten nefret ediyorum
Canım sakın pes etme emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende

Bak güzel güzel anlatmışsın gayette sağlıklı beslendiğini ama sanırım birazda stres yaptığından gitmiyor kilolar

Beynimiz diyet kelimesi geçen cümlelerde bile sanki direnişe başlıyor

Ben aylarca bu şekilde beslendiğim halde gram kilo veremedim ama hep stres altındaydım ay gitmedi gitmeyecek gibilerinden ama 11 gün önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 90 günlük diyeti keşfettim ve aylar sonra tekrar kilo vermeye başladım

İstersen bir incele ve bir kaç gün dene ( emin ol kilo hariç bir şey kayıp etmezsin

)
Hatta face kullanıyorsan 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubunu bul ( ben kurdum

) oradanda ayrıntılı inceleyebilir hatta kafana takılan birşey olduğunda anında sorularına cevap bulabilirsin tecrübeli arkadaşlar sayesinde

İnan hiç diyet modunda değilim, 4 günde bir karbonhidrat günümde tatlımı dahi yiyorum ve bu sabah an itibariyle 99.5 i gördüm tartıda

seneler sonra 2li rakamlara indim ( ki emin ol şu 105 resmen lanet gibi üzerime yapışmıştı ve bir aşağı iki yukarı gram gitmiyordu ne yaparsam yapayım )
ARtık çok çok daha büyük bir zevkle devam edeceğim ve inanıyorum yaza kadar müthiş fark olacak bende
Bende öğlenden sonra
Fırında tavuk but birtane yarım patetes
Çok az turşu
Akşam biraz geç yedim
Bir kase çorba
100 grm yoğurt
İki dilim patetes
2 litre su bol şekersiz çay
Unutuyordum küçük bir kase karışık çerez
Kızlar pazartesiye kadar giremiyorum bilirim yinede fırsatım olursa akşamları girer menümu yazarım
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
Caım gayet güzel menün

Sanada hayırlı haftasonları canım

sıkıntı değil pazartesi nasılsa ilk fırsatta gelirsin yine