- 13 Haziran 2015
- 152
- 110
- 18
- 31
İnşallah canim insallah. Sen son kilonu yazmadin. Ben senden gordum bu diyeti merak ediyorun
UOTE="oynakbasi34, post: 43451741, member: 280674"]Selamün Aleyküm kızlarrrrrr 

Herkese hayırlı günler
Sabah beri ancak fırsatım oldu buraya girmeye
Dün zaten küçük kuşum öksürüyordu hafifden tabi havalar soğudu diye petekleri yakınca daha beter oldu ve sabah soluğu sağlık ocağında aldık 
Şükür sadece üst solunum yoluymuş hatta doktor antibiyotikde verdi ama henüz onu kullanmayı düşünmüyorum bağışıklık kazanmaması için
Hemen eve gelir gelmez ince pyjamalarını giydirdim, tavuk suyuna tel şehriye çorbası yaptım ve hanıma salonda hasta yatağınıda yapıp şimdi de keyif kahvemi içerim
Bir iki güne toparlanır sanırım
yarında artık kendini nasıl hissederse ona göre Anaokuluna gönderip göndermeyeceğime karar vereceğim 
Okulda hepsi zaten aynı durumda hatta diğer Annelerle kurduğumuz gruptan yazıştıkk onlarda iyi hissediyorsa yolla nasılsa bizimkilerde aynı dediler
Öğleden sonrada yatak odama bir girişeyim diye düşünüyorum
hazır her yer çok güzel temizlenmişken
azıtmasın dedim tabi birde baya ütüm var onlarıda akşama kadar aradan çıkartırım 
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verir hedefimizede ulaşırız sağlıklı bir şekilde 
Vayyyyy süpersin canım valla harika bir sonuç maşallah
Hadi bakalım 7li rakamlara çok az kalmış
darısı benimde başıma inşallahhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnn[/QUOTE]
In

Herkese hayırlı günler

Sabah beri ancak fırsatım oldu buraya girmeye

Şükür sadece üst solunum yoluymuş hatta doktor antibiyotikde verdi ama henüz onu kullanmayı düşünmüyorum bağışıklık kazanmaması için

Hemen eve gelir gelmez ince pyjamalarını giydirdim, tavuk suyuna tel şehriye çorbası yaptım ve hanıma salonda hasta yatağınıda yapıp şimdi de keyif kahvemi içerim

Bir iki güne toparlanır sanırım

Okulda hepsi zaten aynı durumda hatta diğer Annelerle kurduğumuz gruptan yazıştıkk onlarda iyi hissediyorsa yolla nasılsa bizimkilerde aynı dediler

Öğleden sonrada yatak odama bir girişeyim diye düşünüyorum

Aramıza hoşgeldin canım

Vayyyyy süpersin canım valla harika bir sonuç maşallah

Hadi bakalım 7li rakamlara çok az kalmış

In