• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
images (16).webp
pazartesu sendromu

Merhaba,

Benim haftasonum pek iyi geçmedi.
Sanırsam fazlaca yedim. O kadar çok atıştırdım ki tam olarak ne yediğimi bile karıştırdım :(

Bugün de moralim bozuk ancak yememeye çalışıyorum. Kahvaltı iyiydi, umarım gerisi de iyi olur.

İyi aksamlar.ben diyete basladigimda birkac gun motive olana kadar biraz gevsek davraniyorum.oyuzden bugunum cok dusuk kalorili gecmedi.hafta sonuda annem ve kayinvalidede gececek.yarindan itibaren daha dikkatli olcam ama tam anlamiyla pazartesi kacamaksiz baslarim ins(ic. İtirafimi yaprigima gore):oops:
Boyum :1.66
Kilom:88.5
Yas:30

İnşallah pazartesi başlarsın ve hiç ara vermeden hedef kilona ulaşırsın

Hedef kilon kaç ?

kizlar bi kac gundur yine motivasyonumu yakaladim ve sabah 83.2 oldum yine... 82.0 bi haftada 3 4 kilo alip ayni hizla vermem iyi oldu.... ama banada ders oldu... bidaha hata yapip diyeti birakmayacam

kizlar bi kac gundur yine motivasyonumu yakaladim ve sabah 83.2 oldum yine... 82.0 bi haftada 3 4 kilo alip ayni hizla vermem iyi oldu.... ama banada ders oldu... bidaha hata yapip diyeti birakmayacam

Hiç bırakmamak gerek diyeti
bazen insan bir şekilde fazla kaçırabiliyor
hemen toparlaman iyi olmuş

bende haftasonu fazla kaçırdım

upload_2016-8-10_11-19-33.webp

Cuma günleri tartılalım kararı çıkmıştı.
Cuma tartı günlerine dahil olmak istiyenler bilgilerini gönderirse eklerim.

MERHABA WİLMACIM:KK25: BEN 167 YİM .. BAŞLANGIÇ KİLOM 91 ŞİMDİKİ SABAH 82.2 ÇIKTIM. HEDEF 67 CANIM... HEPİMİZE KOLAY GELSİN.... BEN ŞU AN SEMİZOTU HAŞLIYORUM. İNŞALLAH SEMİZOTU BEN 70 LERE TAŞIYAACAK.. AMA BUGÜN ÇOK YEDİM CEZALIYIM YARINA:KK4::KK4::KK4:

Back
X