Yaşını bilmiyorum.inan bahsettiklerinin aynısını yaşıyorum
Arkadaslarim daha bekarlar evlensinler belki biraz alirlar umudum var

Kaynanam benden çok kısa boyuna gore kilolu. Ama gorumcem dal gibi 55 bile yoktur belki boyuda kisa yine. Bilerek mi bilmeyerek mi artik Allah bilir bir ara sık sık kilo mevzusunu açiyolardi. Kaynanamda herhalde kirilmiyim diye sende kilo yok diyordu ye kizim sen, 90 kiloluk bana... Neyse illa bi aile oturmasinda falan seninde dedigin gibi ya ay ben cok kilo aldim derler kiii almamislardir odem falandir ancak o, ya da ben kilo veriyorum hani sen nabiyoon hopp ayni yerde sayiyon hala der gibi. Simdilerde ben aciyorum kilo konusunu. Neler yedigimi anlatiyorum. Ugras veriyorum sizde asabimi bozmadan destek olun mesaji veriyorum. Benim annem 100 kusur kilo, 20 yasindaki kardesim 118 kilo, 12 yasindaki kardesim 65 kilo. Biz hepimiz kiloluyuz yani bunu kabullenmekte fayda var. Ama elinden geldigince bu sorunu azaltabilirsin. Simdi cogu kisi 70 kiloyu çok bulur. Benim boyum 1.65 ise normalde zayif denilebilmem icin 55-60 olmam gerekir. 65 olursam fite fit olur. 70 olursam da hafif balik etli kivaminda olurum. 90 olmaktansa 70 olmak, 48-50 beden kiyafet aramaktansa belkii zorla 44 falan olurum he belki birgun