Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar kilo bildirimi zamanı... ben maalesef 82.0 geldim tartıda... hep bu aralar aşağı yukarı böyle... bayrama hedefim 78 idi ama olmadı.. kendi pis boğazımı tutamamam sebep![]()
82 gormek icin neler vermezdimmm (-: gecen hafta 88.3 bu hafta 87.9 gordum bu sabah. Hala kacamaklar oluyor misafirlige gittikce vs. Kayinvalidem bana gelince diyet yok diye tutturuyo ve uc dort cesit yemek yapiyo kafayi yemek uzereyim..
Bu haftaki kilom 81.5
Geçen hafta tartı problemi yüzünden bildirememiştim.
En son 82.8 dim -700 yani
Kime söylesem az buluyor ama ben geri almak istemiyorum. Ben diyet yapmiyorum saglikli beslenmeyi hayatima kazandirmaya calisiyorum-400 gr , önemli olan eksi olması :)
Kime söylesem az buluyor ama ben geri almak istemiyorum. Ben diyet yapmiyorum saglikli beslenmeyi hayatima kazandirmaya calisiyorum
Yanlış yazmışımBu haftaki kilom 81.5
Geçen hafta tartı problemi yüzünden bildirememiştim.
En son 82.8 dim -700 yani
Benim 2 eylül kilom belli değil tartım bozuk olduğu için o ara kilo almadım yani
Benim 2 eylül kilom belli değil tartım bozuk olduğu için o ara kilo almadım yani2 haftada -700 gramcık vermişim
![]()
Merhaba arkadaslar.ben bu hafta tatile gitmem dolayisiyla diyet bozuldu.kilom ayni 86. Zaten vermek şöyle dursun almadigima şükrettim bu hafta okadar sekerli icecege ve acik bufeye ragmen. yani bana gore kardayim.
Haklısın kilo almaktansa sabit kalmak bile iyidirÖnemli olan veriyor olmak.
10 yıldır kilo sorunu ile uğraşıyorum, ne zaman hızlı versem hep geriye aldım.
Artık verdiğim miktara takılmıyorum. Negatif bir ivme varsa benim için yeterli :)
Haklısın kilo almaktansa sabit kalmak bile iyidirsana da teşekkür ederim grup adına, uğraşıp tablo hazırlıyosun
![]()