ARKADAŞLAR ÇILDIRCA YAHUUU...
Diyet yapınca sütüm bir damlacık geliyor. diyette öle sıkı değil. Ama bana tatlı süt yapıyor.doğumdan sonraki 2. aydan beri (20 gündür) 3. girişimim. diyete başlıyorum 2. gün göğüslerim balon gibi sönüyor, haydiiiii tatlıya dayan. Bebeğim herşeyden önemli ama kilo vermem lazım. Nefret ediyorum bu halimden. Sevgililer günü için tish-o dan alışveriş yapmak istiyordum ama bu vücutla hiçbişey giyememmmmmm.
Hamileyken bile ne güzel şeyler aldım, strech kot, t-shirtler, giymek istiyorum onları.
Çok mutsuzum ben.senağlamasenağlamasenağlamaEşimde gelcek yurtdışından 20 güne kadar, doğumdan beribir değişiklik yok diye bana laf eder kesin.
Şu anne çaylarından alsam bir faydası olurmu acaba.
Ne olur kimse diyet için erken demesin dayanamıyorum bu bedene.
Bana akıl verin nasıl bir uygulayayım....
cnm bence sakın bebeğine dokunacak bişiy yapma boşwer cnm ya bı kaç ay daha sabret tatlım bak ne güzel bebişin war enınde sınunda werırsın bak bana kılom war we aynı zamanda diet yapıorum we bebiş tedawisi görüyorum bebişim olsun da 100 kg da olsam olur diorum eminim burda bnm gıbı dusunenler wardır bence bıraz daha sabret we emzirme dönemınde cok kilo alınıyomus bunları alma normal dewam et bence sana yeter tatlım bebişin kaç aylık bılmıorum ama ne kdr emerse emsin kılo wercem die bebişinin emmesini engelleme tatlım bu arada bizim içinde dua et tatlım ................