80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar bende şuan 88 kg ve 65 kg olmak istiyorum umarım birbirimize destek olur ve kilolardan kurtuluruz bir çok kez kilo verdim aldım 110 kg lara kadar çıktım dukan yaptım 85 oldum sonra geri aldım 99 oldum sonra verdim 79 oldum tekrar aldım 88 oldum artık bu kabus bitsin hiç 6 li rakamları görmedim benya ciddi bir diyet düzenine ihtiyacım var zayıflayan arkadaşlarda paylaşırsa bizimle hikayelerini dahada motuve oluruz

Bende bi türlü 6 lı rakamları göremedim. Hep 7 8. Çok kötü bi durum

Bende bi türlü 6 lı rakamları göremedim. Hep 7 8. Çok kötü bi durum
Aynen öyle valla hadi azim edelim 6 li rakamlara gidelim seninle birbirimize destek olalım bu çok önemli olanlardan neyimiz eksik biraz sabır biraz irade bende laf çokta icraat biraz az ama daha önce 30 kg verdim yine veririm diye dusunuyorum

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Aynen öyle valla hadi azim edelim 6 li rakamlara gidelim seninle birbirimize destek olalım bu çok önemli olanlardan neyimiz eksik biraz sabır biraz irade bende laf çokta icraat biraz az ama daha önce 30 kg verdim yine veririm diye dusunuyorum

Valla destek olalım birbirimize ya. En son 71dim sonra bi üniverşsye gittim yurt hazır yemek derken 85 olmuşum. Mayısa kadar 70-75 olmam gerek ya.

Ama ben spor yapamıyorum. Zamanım yok okuduğum bölüm dolayısıyla. O yüzden odada hareketler yapıyorum. Ayrıca yediklerime dikkat ediyorum. Yazalım ikimizde buraya her gün. Pazartesi sabahları tartılalım ne dersin ??:*

Akşam: yoğurt çorbası ,nohut yemeği. 1 dilim denge ekmeği.
Akşam 6 dan sonra sadece 7 bitkili çay içtim

Valla destek olalım birbirimize ya. En son 71dim sonra bi üniverşsye gittim yurt hazır yemek derken 85 olmuşum. Mayısa kadar 70-75 olmam gerek ya.
Bence ne yapalım biliyormusun yarında öyle böyle geçsin dikkat ederek çarşamba tartilalım çünkü çarşamba başlanan ciddi diyetler çok etkili oluyor bende mayısa kadar 75 olmak istiyorum spor konusuna gelince çalışıyorum geç çıkıyorum kızım var hep bir bahanem var yani ama akşam herkezi uyutunca mekik çekiyorum ve 15 dk tempolu oynuyorum iyi terleniyor tavsiye ederim

Ama ben spor yapamıyorum. Zamanım yok okuduğum bölüm dolayısıyla. O yüzden odada hareketler yapıyorum. Ayrıca yediklerime dikkat ediyorum. Yazalım ikimizde buraya her gün. Pazartesi sabahları tartılalım ne dersin ??:*

Bence ne yapalım biliyormusun yarında öyle böyle geçsin dikkat ederek çarşamba tartilalım çünkü çarşamba başlanan ciddi diyetler çok etkili oluyor bende mayısa kadar 75 olmak istiyorum spor konusuna gelince çalışıyorum geç çıkıyorum kızım var hep bir bahanem var yani ama akşam herkezi uyutunca mekik çekiyorum ve 15 dk tempolu oynuyorum iyi terleniyor tavsiye ederim

O zaman çarşamba tartılalım. Çarşamba sabahtan. İnşallah başarırız

Sabah:iki yumurta sarısı ,5 zeytin,1 dilim denge ekmeği, kibrit kutusu kadar da peynir.

Sabah:iki yumurta sarısı ,5 zeytin,1 dilim denge ekmeği, kibrit kutusu kadar da peynir.
Günaydın yumurta beyazını tercih et bence sarısı kalori daha fazla beyazında istersen 10 ad ye bende 1 salatalık çok tahıllı galeta biraz 2 dilim peynir :)

Günaydın yumurta beyazını tercih et bence sarısı kalori daha fazla beyazında istersen 10 ad ye bende 1 salatalık çok tahıllı galeta biraz 2 dilim peynir :)

Günaydınn :*
Beyaz yiyemiyorum ki. Midemi bulandırıyor bende mecbur sarı yiyorum :)
Afiyet olsun bize. :))

Kızlar merhaba ben de 82.5 ile çıktım yola şuan 78.7 yim çok şükür..

Öğle: ton balığı,2 dilim denge ekmeği
Ara öğün:yulaf ezmesi süt

Akşam:çorba,nohut

Öğle: ton balığı,2 dilim denge ekmeği
Ara öğün:yulaf ezmesi süt

Akşam:çorba,nohut
bende öğlen az mercimek çorba azda tavuk yemeği yedim ekmek yok 1 kaşıkda yoğurt bu arada yarın limonlu suyada başlayalımmı 1 litre suya yarım limon gün boyı içelim oda tıkıyor insanı ödemde attırıyor

bende öğlen az mercimek çorba azda tavuk yemeği yedim ekmek yok 1 kaşıkda yoğurt bu arada yarın limonlu suyada başlayalımmı 1 litre suya yarım limon gün boyı içelim oda tıkıyor insanı ödemde attırıyor

Olur başlayalım iyi fikirii
Yarın sabah tartılma günü

Back
X