öncelikle tebrik ederim. diyetisyenler regl döneminde 3- 4 kilo fark edebileceğini söylüyorlar. Normal bence. bir de sorum olacak 7 kg kaç ayda ve nasıl verdin?
Teşekkürler öncelikle,
Ben 7 kg 'ı 1 ayda verdim ancak şöyle bir durum var; işim gereği çok yoğun çalışıyorum normalde ancak son 3 aydır yoğunluğum oldukça arttı ve ben de çalışırken abur cubura çok yoğunlaştım.
son 3 ayda 5 kg almıştım.
Yani 7 kg verdim ama 5'ini yakın geçmişte aldığımdan onları vermem zor olmadı d.ye düşünüyorum.Yani onlar yerleşemişti vucuduma...
Nasıl verdiğime gelince sabahları mavi yeşil'in diskleri böyle yuvarlak yuvarlak marketlerde görmüşsünüzdür.
Sabahları çok erken çıktığım için kahvaltı hazırlayamyorm o yüzden işe gittiğimde 1 paket ondan yiyip bitki çayı içiyorum.Aslında o paketi de bi oturuşta bitirmiyorum.Ufak ufak 1-1.5 saat boyunca yiyorum.böylece sürekli midemi meşgul tutmuş oluyorum.Bir de paketi bitiene kadar 2 bardak bitki çayı içtiği için onlar midemde şişiyorum ve açlık hissetmiyorum.
Öğlen ise 2 kaşık sebze yemeği 2-3 tane ızgara köfte ve bol salata yiyorum.Şanslıyım k şirketimin yakınında ev yemekleri yapan biryer var.Oraya gidiyorum her öğlen...
Arada 1 elma yiyorum ya da kivi ...
Akşam 7 den sonra yemek yemiyorum.Akşam yemeği olarak da bol beyasz peynirli limonlu zeytinyağlı salata yiyorum.
Sadece bol su içmediğimden bi dönem kabızlık yaşadım ama bitki çayları sayesinde özellikle sinameki ve mate çayı bunun da üstesinden geldim.
Tek sorunum spor yapamamak işte...
Olabildiğince merdiven kullanıyorum ama sanırım ilerleyen aylarda sıkıntı yaşıycam spor yapmadığım için...
:1no2: