akupunkturda bir haftalık ve iki haftalık olmak üzere iki çeşit iğne var. Dr. özellikle hangi yiyeceklere eğilimin olduğunu soruyor tatlı. çikolata. pastaç hamur işi vb. ilk gittiğimde bir hatalık iğne takı ve verdiği ilk diyet gerçekten ağırdı. eğer o iğneler olmasa da o diyeti yapamazdım. çünkü sonra defalarca denedim ve ilk hafta diyetini yapamadım. normalde ilk hafta 2,5 ile 4 kilo arasında vermek gerekiyormuş ama ben sadece 1,5 kilo verdim ikinci hafta iki haftalık iğne taktırdım diyetimde daha kolaydı ama üçüncüye gidemedim kayınpederim vefat etti bir hafta oradaydım ne eşime nede evdekilere ben akupunktura gideceğim diyemedim ama diyet listeme devam ettim ve baktım ki kilo veriyorum hem de iğnesiz vücut o listeyi kabullendi hiç zorluk çekmiyordum. 62 kloya kadar indim ama o sırada 75 kilo idim ardından bebek için bir girirşim daha ve hamile kaldım. bir ay içinde bebeği kaybettik ve ben ciddi anlamda deprosyona girdim. sonra babam bir kaç ay sonra da dedem vefat etti ve ben depresyonum ve kilolarımla başbaşa kaldım. psikoloğa gittim depresyondam kurtuldum ama doğamayan bebeğimden hatıraolarak kilolar kaldı. tamam kilo veriyorum ama o kadar yavaş ki bu beni yıldırıyor. bir de ben kilolar le savaşırken benim eşim 60 kilo ve ne kadar yese ne yerse yesin kilo almıyor. 3 ay önce sigarayı bıraktık tamam ben dikkat ettiğim için kilo almadım ama eşimde 100 gr. bile almadı ve inan onun yediklerini ben yesem tartılacak bir tartı bulamam şansın açık olsun canım