Doğuma Hazırlık %80 kiz dedi bunun %20 ne oluyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mebbus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
13
0
1
Çorum
15+4 günlüğüm Dr %80 kiz dedi 10 gün sonra yine gel dedi ne yani degisecekmi cinsiyet sasiriyorum bu doktorlara

selam aynı oranı banada vermışlerdı %80 kız diye
degişecegınden degil,bebegın duruş pozısyonundan ötürü net görüntü alamamaktan veriyorlar bu oranı ama %80 kız dedıyse kızdır diye hazırla kendını..
hayırlı olsun bebişin:)

OTE="qarden, post: 36747511, member: 300381"]selam aynı oranı banada vermışlerdı %80 kız diye
degişecegınden degil,bebegın duruş pozısyonundan ötürü net görüntü alamamaktan veriyorlar bu oranı ama %80 kız dedıyse kızdır diye hazırla kendını..
hayırlı olsun bebişin:)[/QUOTE]
TskEderim

Bana da %95 kız dedi :)
Rüyalarımda ayrıntılı ultrasonda hep değiştiğini görüyorum.

% 20 degisecek diye degil haftaya gore pozisyona gore sylemis cnku cikaripda bakmiolar kizda degsme olmuo pek canm erkekde kordon bagi ile karisablio ama kiz genelde degsmio benmde 15 hftada 99erkek dedi 18 de arksi dnkdu kizmi dedi snra bska doktra gttim erkek dedi ayrintlida erkek oldgu kesnlesti artk ben bile rahatca pipisni greblyrm :) hayrlisi olsn sag salim dogsnlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…