• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 ve üstü kiloyla tüp yapılıp hamile kalanlar paylaşalım lütfen

ays73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
141
10
68
İstanbul
Ben 84 kiloyum ilk denemem olacak gergin ve heyecanılıyım ,deneyimlerinizi paylaşırsanız çok güzel olur.............

ne güzel sanırım herkes çok fit burada hadi kızlarrrrrrrrrrrrr yokmu kilolu arkadaşlar bişeyler yazın

Selam, bakma nikimin ciroz olduğuna, 108 kilo ile tüp bebek yapıldı. 124 kilo ile doğuma gittim. 25 gün oldu doğum yapalı 109 kiloyum. Kilo olayını çok dert etme bence. Şeker tansiyon yoksa hiç sorun değil. Tedaviye başlamadan doktoruma sormuştum. Bizim annelerimiz Angelina Joli'miydi sanki demişti :)):1::1:

Selam, bakma nikimin ciroz olduğuna, 108 kilo ile tüp bebek yapıldı. 124 kilo ile doğuma gittim. 25 gün oldu doğum yapalı 109 kiloyum. Kilo olayını çok dert etme bence. Şeker tansiyon yoksa hiç sorun değil. Tedaviye başlamadan doktoruma sormuştum. Bizim annelerimiz Angelina Joli'miydi sanki demişti :)):1::1:

:) çok mutlu oldum bu habere geçen yıl 98 kiloydum sana bişey yapamayız dediler Bakırköy Kadın doğum da kilo ver gel oldu bir yıl geçti 84 e inebildim Süleymaniye yapıcak sonunda son bir yıl psikolojimi alt üst ettiler ama . ciroz cum sen nerde tedavi gördün bebişine kavuştun allah sağlıklı uzun ömür versin canım darısı başıma inşallah.

:) çok mutlu oldum bu habere geçen yıl 98 kiloydum sana bişey yapamayız dediler Bakırköy Kadın doğum da kilo ver gel oldu bir yıl geçti 84 e inebildim Süleymaniye yapıcak sonunda son bir yıl psikolojimi alt üst ettiler ama . ciroz cum sen nerde tedavi gördün bebişine kavuştun allah sağlıklı uzun ömür versin canım darısı başıma inşallah.

Amin inşallah canım. Darısı başına. Ben Çapa'da yaklaşık 3 yıl kaybettikten sonra ( Yok 3 kez aşılama, yok genetik test, yok üroloji prof.'unun artistlikleri vs. nedeniyle ) Umut tüp bebek merkezinde yaptım. İlk denemede oldu ok şükür. Benim doktor'da gittiğimde bir 10 kilo ver öyle yapalım. Hamilelikte de kilo alacaksın senin için zor olur dedi. Yoksa bu kiloyla olmaz, tutmaz falan demedi. Sadece daha rahat bir hamilelik geçirmem için. Bu arada iyiki vermişim o 10 kiloyu yoksa hamileliğin sonuna doğru inanılmaz ağırlaşıyor insan. Neyse 118'den 108'e indim. Sonrasında hemen tedaviye başladık. Psikolojini bozma boşu boşuna, 84 oldukça iyi bence.

sen harikasın çok teşekkürler son soru:) ben 38 yaşındayım paylaşmak istersen tabi senin yaşın kaçtı hamile kaldığında ???
Çok sağ ol canım içime su serptin herşey gönlüne göre olsun

Back
X