80'den 60'a çetin yol....

Ben telefondan giriyorum birçok mesajı görmemişim hadi gözün aydın :)))

Ayh sagol canim cok sevindim gercekten :-):-)

Bugun kendime yeni ciciler aldim mutlu oldum biraz kilocuklarda gidince daha mutlu olucam ...

Kacamak yapmadim yani tatli seylerden yemedim ekmek yemedim gazli icecek icmedim sabahi saymazsak tabi kizartma konusu ....

Corba ygurt ve cacik yedim mutluyummm sabah ola hayr ola insallah ♥♥♥♥

Bugun kendime yeni ciciler aldim mutlu oldum biraz kilocuklarda gidince daha mutlu olucam ...

Kacamak yapmadim yani tatli seylerden yemedim ekmek yemedim gazli icecek icmedim sabahi saymazsak tabi kizartma konusu ....

Ooo Güle güle giy kıyafetlerini :)) benim daha cesaretim yok alışveriş yapmaya annem şehirdisindaydi şimdi geldi çok zayifladigimi söyledi.
Bu arada maşallah çok iyi gidiyorsun inşallah böyle devam eder.
Ben de sabah peynir domates salatalık öğlen yoğurt ve dondurma akşam da haşlanmış patates yedim bol bol da su

Ooo Güle güle giy kıyafetlerini :)) benim daha cesaretim yok alışveriş yapmaya annem şehirdisindaydi şimdi geldi çok zayifladigimi söyledi.
Bu arada maşallah çok iyi gidiyorsun inşallah böyle devam eder.
Ben de sabah peynir domates salatalık öğlen yoğurt ve dondurma akşam da haşlanmış patates yedim bol bol da su

Selamlar canim senin icin cok sevindim annen bile farketmis ne kadsr guzel ....

Ben bugun pizza yedim ve bayagi bozdum kuzenlerimleydim suandada amcamlardayim kizlarla kalacagim gece dikkat ettim gene lakinn biraz astim siniri ...

Yarin bismillah diyecegimm sabah is yerinde tartilacagim o da digital degil ve yanlis biraz...

En iyisi reglm bitsin oyle tartilayimmmm canimm yarisida haftaya birakiriz yani cuma sabahi baslariz kilolarimizi soyleyip ;-);-)

Bir an once zayiflamak istiyorum ben ya

Bu hafta icin koca duduklude az yagli mercimek corbasi yaptim.. ve bir haftalkk menumu belirledimm sbh yagsiz tost ya da domat salat peynir cay .....

Oglen haslama patates ve yogurt..

Aksam koca bir kase mercimek corbasi ....

Ins bu hafta iki kilo daha gider 76yi gorurum :-(:-(:-(

Selamlar canim senin icin cok sevindim annen bile farketmis ne kadsr guzel ....

Ben bugun pizza yedim ve bayagi bozdum kuzenlerimleydim suandada amcamlardayim kizlarla kalacagim gece dikkat ettim gene lakinn biraz astim siniri ...

Yarin bismillah diyecegimm sabah is yerinde tartilacagim o da digital degil ve yanlis biraz...

En iyisi reglm bitsin oyle tartilayimmmm canimm yarisida haftaya birakiriz yani cuma sabahi baslariz kilolarimizi soyleyip ;-);-)

Bir an once zayiflamak istiyorum ben ya

Ben de pizza yedim ince hamurlu 3 dilim ve az malzemeliydi ikimiz de sermisiz bugün olur arada böyle :))
Tamam tartı işini cuma yapalım o zaman ama sen de kızlarlasin diye bozma diyeti :))

Ben de pizza yedim ince hamurlu 3 dilim ve az malzemeliydi ikimiz de sermisiz bugün olur arada böyle :))
Tamam tartı işini cuma yapalım o zaman ama sen de kızlarlasin diye bozma diyeti :))

Vallahi cok iyi olur canim cuma gunu olursa ...
Arada olur da benim daha cok yeni ya :-(

Dikkkat edicem bakalim. Sabah gene basliyoruz canim ...

Hakkimizda hayirlisi olsun..

Sabirsizim bugun kilo verme konjsunda ve bu hafta cok cok sıkı tutucamm kesinliklee

Vallahi cok iyi olur canim cuma gunu olursa ...
Arada olur da benim daha cok yeni ya :-(

Dikkkat edicem bakalim. Sabah gene basliyoruz canim ...

Hakkimizda hayirlisi olsun..

Sabirsizim bugun kilo verme konjsunda ve bu hafta cok cok sıkı tutucamm kesinliklee

Ben de aynı şekilde ve bır an once bir sporsal aktiviteye başlayacağım

Ben de aynı şekilde ve bır an once bir sporsal aktiviteye başlayacağım

Benimde kesinlikle yuruyuse baslamam lazim ama sanki tum dunya iklim mevsim bana karsii arkadasya ......

5 gundur yagmur dinmedi bir turlu me sabah yuruyebiliyorjm ne aksammmmmmm

Ama gidecek bu kilolar ramazanaaa kadar 70olacagimm 8 kilo kaldi vericezz ins

gunaydınn canımmcım ....
gunun aydınlık hayırlarlaaa guzellessın ınsallah ..

sabah bır cavdar tost dılım ekmegıyle domates salatalık peynır zeytın yedımmm....

yesıl cay ıcıcem sımdıde

Nerelerdesin seker kiz ( gizem ♥ )

Bugun acayip siskinligim var midem agriyorrrrrr :-(:-(

Oglen haslama patates bir adet byktu peynir zeytn ekmeksiz

Sonraaa kahve ictim turk kahvesi yaninda uc parca bittter yidimm ...

Aksam byk kase mercmk corbasi iki kasokk yogurt dolu dolu ekmek yokkkk

Ama midem cok sis ya ölcemmm sancidan

Nerelerdesin seker kiz ( gizem ♥ )

Bugun acayip siskinligim var midem agriyorrrrrr :-(:-(

Oglen haslama patates bir adet byktu peynir zeytn ekmeksiz

Sonraaa kahve ictim turk kahvesi yaninda uc parca bittter yidimm ...

Aksam byk kase mercmk corbasi iki kasokk yogurt dolu dolu ekmek yokkkk

Ama midem cok sis ya ölcemmm sancidan
Canım bugün bütün gün giremedim Meşguldum cook yeni girdim eve :))
Ben de sabah nesfit öğlen yok akşam dışarıda köz sebzeli hellimli salata yedim ama hellimleri 2 tane yedim gerisini bıraktım baktım kalori ihtiyacım çok cornetto çikolata disk yedim ama diskini yemedim çikolata yemeyim diye. Kahve çok içtim sade kahve Türk Kahvesi :))
Günün nasıldı konusamadik hiç :))

Back
X