• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'den 60'a çetin yol....

inşallah olacaksın ama biraz azim.. lütfen bayramda da tatlı filan yeme onlar var ya öyle çok kalori içeriyor ki biz annemle baklavayı yaparken hesapladık kalorisini bir tepside 20000 kalori vardı dilim başına da 250 kalori gibi bir şey çıkmıştı ayrıca çok zararlılar ve biraz diyet yaparsan sonra öyle şeyler yiyemediğini fark edeceksin. geçen misafirlikte 1 dilimi zor yedim bütün gece uyuyamadım ağırlığından sonra..
ramazan bitti sayılır ama 5 gün bile çok fark ettirir çünkü az kalori almış olursun.

haklısın tatlıyı cıkardım hayatımdan ekmegıde yemıyorum .... namaza bsladım gene bugun huzuru bulmam gerek bıraz snırlerım lackalasmıs durumda ama kendıme olan sözümü unutmıyacagımmm taaa ki 60 olana dek az kaldı az ...

2 ay dişini sıkıp saglıklı beslenırsen zaten rahat 10-15 kılo gıdıyor ....

haklısın tatlıyı cıkardım hayatımdan ekmegıde yemıyorum .... namaza bsladım gene bugun huzuru bulmam gerek bıraz snırlerım lackalasmıs durumda ama kendıme olan sözümü unutmıyacagımmm taaa ki 60 olana dek az kaldı az ...

2 ay dişini sıkıp saglıklı beslenırsen zaten rahat 10-15 kılo gıdıyor ....

Allah kabul etsin canım allah bana da nasip etsin inşallah.
Ekmek bence tam tahıllı al günde 1 dilim te derim

Allah kabul etsin canım allah bana da nasip etsin inşallah.
Ekmek bence tam tahıllı al günde 1 dilim te derim

amin canım adın gızemdı degıl mı dualarıma senıde dahıl edeyım :16::16::16:

6 gunu atlatayım bayramın ılk gunu ayça karanın dıyet lıstesıne baslıyacagım kkda cok arastırdım canım

amin canım adın gızemdı degıl mı dualarıma senıde dahıl edeyım :16::16::16:

6 gunu atlatayım bayramın ılk gunu ayça karanın dıyet lıstesıne baslıyacagım kkda cok arastırdım canım
Evet çok teşekkür ederim.. :)

Beni az çok biliyorsun diyet listelerine çok yanaşmıyorum ama şimdi bir göz atıcam nasıl bir şeymiş diye

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Ben bunu yapacagım canım bayramın 1.gunu baslıyorum Allahın ıznıyle sende bır ıncele ıstersen belkı bana katılmak ıstersın ve konuyu ınceledım ınsanlar cıdden feci rakamlardan bahsedıyorlar ayda 6-7 kılo verende var 8-10 kılo verende canlı orneklerı ...

namazımı kılayım geleyım gorusuruz gızemcım :12:

Son düzenleme:
Iftarda sultanahmetteydik

Bi borek yedimm ve salatalkk domates yedim boregi yememem gerekirdi biliyorum lakin baska bisey yoktu :'(

Sut ictim simdide sahurdada sut icicem bir bardak

gunaydın canım buralarda mısın ?

sahurda sut ıctım bır bardak bır bardakda su ıctım yattım ....

gunaydın canım buralarda mısın ?

sahurda sut ıctım bır bardak bır bardakda su ıctım yattım ....

Ayy çok rahatsızım başlığı unutmuşum tamamen canım o diyetlere inanma derim ya bünyeye yazık haftada 3.5 kilo ayda 14 kilo öldürür adamı sen 150 200 kilo değilsin ki bu diyetler onlar için

Ayy çok rahatsızım başlığı unutmuşum tamamen canım o diyetlere inanma derim ya bünyeye yazık haftada 3.5 kilo ayda 14 kilo öldürür adamı sen 150 200 kilo değilsin ki bu diyetler onlar için

Geçmiş olsun canım hayırdır neyın var ?

kararsızım zaten ya kalorı hesabı zayıflıyacagım ya karatay dıyetı ya da bu lıstelerden herhangı bırı...

Geçmiş olsun canım hayırdır neyın var ?

kararsızım zaten ya kalorı hesabı zayıflıyacagım ya karatay dıyetı ya da bu lıstelerden herhangı bırı...
Bence böyle diyetleri boşver kendin yap istediğin gibi derim..
Bünyeye dikkat ama bak zayıf düştüm günlerdir Yatakta yım mide bulantısı baş dönmesi

Bence böyle diyetleri boşver kendin yap istediğin gibi derim..
Bünyeye dikkat ama bak zayıf düştüm günlerdir Yatakta yım mide bulantısı baş dönmesi

dıkkat et canım kendıne ... benım bunyem alısık ve bu dıyet degıl odul gıbı bırsey bu zamana kdr o kdr saglıksız dıyetler sok dıyetler yaptım kı =)

sen bilirsin inşallah işe yarar yapanlar var mıymış araştırdın mı

gunaydın canım...

evet kk da bırcok bayan bu sekılde zayıflamıs zaten ılk haftalarda bu sekılde 2-3 kılo verılıyor her hafta olmak kaydıyla ... bırkac hafta sonra ancak 1 kg fılan bunye bagısıklık kaazanıyor artık duraklama evrelerı vs ....

pazartesı baslıyorum ınsallah bugunde gıdıp spor salonuna kaydımı yaptıracagım ....

gunaydın canım...

evet kk da bırcok bayan bu sekılde zayıflamıs zaten ılk haftalarda bu sekılde 2-3 kılo verılıyor her hafta olmak kaydıyla ... bırkac hafta sonra ancak 1 kg fılan bunye bagısıklık kaazanıyor artık duraklama evrelerı vs ....

pazartesı baslıyorum ınsallah bugunde gıdıp spor salonuna kaydımı yaptıracagım ....

Günaydın :)
Bence bugünden başla pazartesiye bırakma daha 4 gün var

Back
X