80'lerden 60'lara son şans!!!

Luusyer

Yeni ben
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
494
547
18
36
Artik kendime verdigim bu son sans her seferinde diyet yapip bozup biraz daha fazlasini almak :KK43: istedigini giyememek hep kendini kisitlamak artik bu son sansim bu sefer de olmazsa ömrümün sonuna kadar sisko olarak kalacagim bir daha da diyet yapmayacağım.80 civarindaki hanimlar gelin beraber olalim bu yolda esnek diyet koclugu yapalim biribirimize

Baslangic:28.09.2018 82.3

Guncel:
12.10.2018 79.7
31.10.2018 80.2
01.11.2018 78.7
02.11.2018 78.1
03.11.2018 77.7

Son düzenleme:
Gecen hafta 82.3 ile basladim diyete
Bugun 81.2 geldim tartida.ilk hedefim 79.9 olup 80lerden kurtulmak kalan 1.3. Simdi kocaman doyurucu bi omletle gune baslayacagim

Bugun tek ogun + atistirmaliklarla gunu kapattim
Yarin 2 ogun+ atistirma yapacagim
Pazartesi de tartilacagim diyetin cok basındayım su kaybini da dusunursek pazartesi ilk hedefimi bulurum belki :)

80.9 guncel kilom az gitmis ama gitmis dun biraz gec saate kaldi aksam yemegim biraz da ona bagliyorum bugun tek ogun gunum

Artik kendime verdigim bu son sans her seferinde diyet yapip bozup biraz daha fazlasini almak :KK43: istedigini giyememek hep kendini kisitlamak artik bu son sansim bu sefer de olmazsa ömrümün sonuna kadar sisko olarak kalacagim bir daha da diyet yapmayacağım.80 civarindaki hanimlar gelin beraber olalim bu yolda esnek diyet koclugu yapalim biribirimize
Ben 82,7 oldum :/

Luusyer Luusyer Ben once hızlı bir ödem atmak ve motive olmak için isvec diyetine basladım bugun! :silah:

Luusyer Luusyer Ben once hızlı bir ödem atmak ve motive olmak için isvec diyetine basladım bugun! :silah:
Kolay gelsim canim hosgeldin.burdan deneyim ve kilo paylasimi yap motive olalim.benim uyguladigim ozel bi diyet yok sadece az yemeye calisiyorum.senin boy kac

168 yas da 30.goruruz insallah 60lari tabi once 70lere bi inelim de :)

valla ya, ben 30 yasında iken 60 tım, nasıl oldu bu iş, oldu işte...İnşallah demek bile korkutuyor beni, olamama ihtimali olmamalı ya,, hep ugras pes etle gecti bir süre, dogum da yaptım...ama dogumdan değil kilom, zaten 76 olmustum...once bi hamile kaldıgım kiloya 76 ya inecegim bu diyetle sonra bir diyer var portakal ve yumurta ile yapılıyor, 70 olana kadar da onu yapacagım , birgun ödül vererek, sonrasını hic bilmiyorum ama sporu katacagım 70 ten sonra

Portakal ve yumurta agırlıklı diyecektim sadece onları yemiyoruz tabi :) Bugun sabah turk kahvesi ve oglende yagsız tuzsuz ıspanaklı domateslı 2 yumurtadab bir omlet yedim, aksamki etli salatamı iple çekiyorum şimdiden

ARAda ŞOK diyet olarak yapılabilecek bir listeyi paylaşıyorum;

öncelikle bir bardak ılık suyun içine 1 kaç damla limon sıkıp içiyoruz ardından ;

2 grisini
1 kibrik kutusu yağsız peynir
1 fincay şekersiz çay

öğlen :

1 adet haşlanmış patates yağsız tuzsuz ama pul biber ekleyebilirsiniz.
1 elma
şekersiz çay

bu arada günde 2,5 litre su tüketmeden uyumadım :KK55:

aksam 8 den önce
2 ad haslanmış patates (evet yine :) )
2 grisini
bol bol su

valla ya, ben 30 yasında iken 60 tım, nasıl oldu bu iş, oldu işte...İnşallah demek bile korkutuyor beni, olamama ihtimali olmamalı ya,, hep ugras pes etle gecti bir süre, dogum da yaptım...ama dogumdan değil kilom, zaten 76 olmustum...once bi hamile kaldıgım kiloya 76 ya inecegim bu diyetle sonra bir diyer var portakal ve yumurta ile yapılıyor, 70 olana kadar da onu yapacagım , birgun ödül vererek, sonrasını hic bilmiyorum ama sporu katacagım 70 ten sonra
Ben de 76yla hamile kalmistim :) gecen sene bu zamanlar 73e kadar dustum ama 6ay icinde tekrar 83u gordum benim artik bu son diyetim basla biraktan o kadar sıkıldımki ya zayiflayacagim bu sefer ya da omrumun sonuna kadar boyle mutsuz bi bedenle dolasacagim

Ben de 76yla hamile kalmistim :) gecen sene bu zamanlar 73e kadar dustum ama 6ay icinde tekrar 83u gordum benim artik bu son diyetim basla biraktan o kadar sıkıldımki ya zayiflayacagim bu sefer ya da omrumun sonuna kadar boyle mutsuz bi bedenle dolasacagim
2-3 günde bir tartılacagım,dün fena gitmedi..Daha yolun başı..senin nasıl geciyor?

Benim de fena degildi ama yemegim biraz gec saate kaldi bugun daha erken gunu kapatmayi düşünüyorum :)

Insallah canim aslinda ben biraz daha fazla kismak istiyordum ama suan cok kati yapamiyorum biraz midemin kuculmesi lazim sanirim bi kac gun sonra daha fazla kismayi dusunuyorum

Luusyer Luusyer Cocukla uğrasırken zaten cok zor oluyor,benimki 16 aylık, mutfakla iç içeyim.Bugun anneme geldim kıza yemek yedirdi,ilgilendi saolsun,aksamüstü dönücem.İkinci gün biraz zor,reglim de yolda ama pes etmeyecegim,cunku sonra daha da mutsuz oluyorum..Öglen kıyma kavurdum bol yesillikli havuclu salata ile yedim,aksam yogurt ve bir ya da iki dilim salam,yesil cay

Luusyer Luusyer Cocukla uğrasırken zaten cok zor oluyor,benimki 16 aylık, mutfakla iç içeyim.Bugun anneme geldim kıza yemek yedirdi,ilgilendi saolsun,aksamüstü dönücem.İkinci gün biraz zor,reglim de yolda ama pes etmeyecegim,cunku sonra daha da mutsuz oluyorum..Öglen kıyma kavurdum bol yesillikli havuclu salata ile yedim,aksam yogurt ve bir ya da iki dilim salam,yesil cay
Afiyet olsun canim benim de oglum 24 aylik aynen dedigin gibi mutfaktayiz hep bi de kek istiyor bugun :)

Back
X