• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'lerden 60'lara son şans!!!

Haftasonu bir sürü organizasyon var,bgn de regli,fazla gelir,pazartesi başlıcam,malzemeleri ayarlıyorum yarın..Cok istiyorum artık,listeyi begendim,

Haftasonu bir sürü organizasyon var,bgn de regli,fazla gelir,pazartesi başlıcam,malzemeleri ayarlıyorum yarın..Cok istiyorum artık,listeyi begendim,
Pazar gunu ben de bi dogum gunune davetliyim hic gitmek istemiyorum :( zayiflayana kadar eve kapanabilsem keske

Bi de tavsiyem canin ne cekiyorsa ye :) ben son gun iyle yapmistim pisman degilim :)

başlığı sanki ben atmışım sandım. bu yaz dedim ki artık ya bir şey yap ya da kendine 46 beden güzel kıyafetler al ve bu depresif moddan cık.

yıllardır kendımı sevemez hale geldim. çocuklardan once en fazla 70 kilo olmuştum. iki çocuk sonrası 85 i rahatlık belledi vücudum .

neyse uzun lafın kısası hazirandan beri yalan yanlış, asagı yukarı, sporlu sporsuz, acemi bir sekilde de olsa yurudugum yolda bugun 75 kiloyum. Fakat 65 altına inmem gerek cunku bölgesel yağlanmam, vücut yağ oranım ve trigliserid tahlillerim yüksek. guzelleseyım diye cıktıgım yolda "eyvah zaten zayıflamasam kalp krizi kapımda bekliyor " ile bir uyanış yaşadım. o yüzden artık kısa sureli değil uzun sureli bir diyet olarak bakıyorum olaya.

haftalarca kilo vermediğim oluyor. verdiğim zaman da 300-500-700-200 gibi gram gram veriyorum. olsun damlaya damlaya göl oldu. 86 ile başlamıştım haziran ayında , şimdi 75 oldum. bu yaza çıkamadım ama gelecek yaza çıkacam inşallah.

sabır bu işin bası bence. yoksa hızlıca ver salla hele ki 80 kilolara çıkabilen vücutlar için tehlikeli bence. yoksa al-ver nereye kadar.

hadi yazın edin. ne drumdasınız. birlikte devam edelim yola

Merhaba arkadaşlar bende kilolarımdan muzdaribim :KK43: ne olacak bu kilolar :olamaz: bana yapıştı kaldı galiba 11 gündür diyet yapıyorum yanında leslie ve egzersizlerle ama gram oynamıyor bugün bi arkadaşım hastaneye gidip insülin direncini olctur dedi oda zayıflamama engel oluyor olabilirmi bu işin sonunda güzel sonuçlar elde ederiz inşallah

Merhaba ben de 20 aralıkta 84kg olarak zayıflamaya başladım ve an itibariyle 82.2 kiloya indim. İşin kötüsü yapacağım diyip habire yiyorum irademe sahip çıkamıyorum fakat leslie 2mile yapıyorum aşırı kaçamaklarım olmasına rağmen kilo vermemin sebebi leslie diye düşünüyorum ve tavsiye ederim keyifli sıkılmadan yapıyorsunuz

Merhabalar hanimlarr benim kilolar uctu gitti yine tartida bozuldu kac kiloya kadar ciktim acaba merak ediyorum yatili misafirlerim vardi borekler corekler yemekler hoopp mideye sonuc felaket bugun basladim yine :(insallah sonu husran olmaz

Merhabalar hanimlarr benim kilolar uctu gitti yine tartida bozuldu kac kiloya kadar ciktim acaba merak ediyorum yatili misafirlerim vardi borekler corekler yemekler hoopp mideye sonuc felaket bugun basladim yine :KK43:insallah sonu husran olmaz

Benim de aynen,verecegime aldım,ama evde esyaları yerlerini degistirdik ve kosu bandına cıkmaya basladım..Simdi diuet listesi olusturmaya çalısıyorum istikrarlı olabilecegim..

Evde olmak cok zor diyet sürecinde,heleki devamlı cocuga yemek hazırlamaya calıs yedir,yemekle bu kdr iç içe olmak,mutfak bile salonda bizim:) Cok bunaldım..84.5 gordu bgn tartı..Diyete baslayıp baslayıp bozuluyor. Bu yaza böle giremem mumkun degil, 20 kilo gitmesi lazım 4 ayda...

Ben sonunda diyetisyene başladım arkadaslar, gidişatı ve sonucu bildiricem:KK17:

80 lere sonunda veda ettim ama 78,5 a yapıştım, bu hafta kıracagım inşallah? Acaba regli olmak üzereyken tartıda neler oluyor?

Back
X