??

Göbekli esmer bır adam var senden af dıleyecek Pişmanlık var ıcınde ,içinde hanende hep sıkıntı var ama onun gelecegın çok aydınlık temız ferah,iki kadın sureklı senı konusuyolar,kısa boylu sıvrı burunlu olanı kuyunu kazmaya çalısıyo ama zarar veremıcek,guzel bı kalabalığa gıreceksın.bı adagın var ama yakın zamanda olmıcak bu ama sonu ferah.iş Değişikliği istiyosun daha zamanı var bıraz daha sabret.elınden para cıkıyo sureklı bırılerıne bunu yapma sakla at Köşeye bır gun çok lazım olacağın bı durum olacak.hasta bı kadın var hanede,Allah şifa versın,kalbı çok temız bı cocuk var,uzun boylu bayagı bu cocuk.senın cevrende donuyo senın ıcın,gelecegın temız bu cocukla.bu kadar benden

Hayır tabii kii fala inanıp hayatımı yönlendirmiyorum kızlaar öyle bir düşünce oluşmasın Şüphesiz herşeyi bilen bir tek ALLAH'tır buna eminim. Benimkisi sadece biraz güzel şeyler duymak istemek. Kaldı ki Astroloji bölümüne bir bakarsanız bir sürü yorumlar var bu tarz işlerle ilgili. Hayatımı fala göre kesinlikle yönledirmiyorum. Bana gelecekten haber verinde demiyorum :) yanlş anladınız benii

Hayır tabii kii fala inanıp hayatımı yönlendirmiyorum kızlaar öyle bir düşünce oluşmasın Şüphesiz herşeyi bilen bir tek ALLAH'tır buna eminim. Benimkisi sadece biraz güzel şeyler duymak istemek. Kaldı ki Astroloji bölümüne bir bakarsanız bir sürü yorumlar var bu tarz işlerle ilgili. Hayatımı fala göre kesinlikle yönledirmiyorum. Bana gelecekten haber verinde demiyorum :) yanlş anladınız benii
Konunuzu astroloji bölümüne açmanız gerekti,zaten uygun yere taşırlar.

Ay ne geyik çıkar buradaaaaannnnnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Yüz yüze vermiş iki insanda gördüm bak şimdi, kafa kafaya vermiş konuşuyorlar. Bak düşün yüz yüze ama kafa kafaya konuşuyorlar. Biri kız biri erkek, içinde fena kararmış, yüreğin kabarmış. Kendi kendine pek bir kurmuşsun be canım. Anlat kurtul azıcık. Hee bu arada üniversite sınavını kazanacak gibisin.:KK28:

Bagayim falcigina abilam 100 lük ativerde cebimiz senlensin bacilaaar yokmu actiran falci geldi falciii :KK8:

Göbekli esmer bır adam var senden af dıleyecek Pişmanlık var ıcınde ,içinde hanende hep sıkıntı var ama onun gelecegın çok aydınlık temız ferah,iki kadın sureklı senı konusuyolar,kısa boylu sıvrı burunlu olanı kuyunu kazmaya çalısıyo ama zarar veremıcek,guzel bı kalabalığa gıreceksın.bı adagın var ama yakın zamanda olmıcak bu ama sonu ferah.iş Değişikliği istiyosun daha zamanı var bıraz daha sabret.elınden para cıkıyo sureklı bırılerıne bunu yapma sakla at Köşeye bır gun çok lazım olacağın bı durum olacak.hasta bı kadın var hanede,Allah şifa versın,kalbı çok temız bı cocuk var,uzun boylu bayagı bu cocuk.senın cevrende donuyo senın ıcın,gelecegın temız bu cocukla.bu kadar benden
Çok teşekkür ederim :) O benim geleceğimizi kurmaya çalıştığımız erkek arkadaşım :)

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Ay ne geyik çıkar buradaaaaannnnnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Yüz yüze vermiş iki insanda gördüm bak şimdi, kafa kafaya vermiş konuşuyorlar. Bak düşün yüz yüze ama kafa kafaya konuşuyorlar. Biri kız biri erkek, içinde fena kararmış, yüreğin kabarmış. Kendi kendine pek bir kurmuşsun be canım. Anlat kurtul azıcık. Hee bu arada üniversite sınavını kazanacak gibisin.:KK28:
Üniversite sınavımı ? :)) Ben ilk üniyi bitirdim ikincisini okuyorum :))

Kiz gercekten yorumladinmi yoksa sakami:KK57:

Ben hiç anlamam ama fincanın bir tarafında kabarık bir elbiseli kadın ve karşısında bir erkek el uzatmış dans ediyorlar sanki,bu nişana yorulabilir veya söz :))

Back
X