Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmini yükle daha iyi olurHız tahlilde ney diye yazar ki motolite diye bir şey var ilk 60 dakika içinde 56,25 yaziyor
Yolladımresmini yükle daha iyi olur
değerler düşük malesef, aşılama yada tüp önerdimi doktor varikosel varmı. bizimde hız düşük 2 yıldır uğraşıyoruzYolladım
Daha yeni başladık testlere bunu bir ay önce falan yaptırdık üroloji doktoru sanki ben eşime hani kötü muamele yapiyormusum gibi dedi ki sen niye önce kendine baktirmadin neden önce eşinden test istedin dedi esim de dediki ben dedim önce bana yaptiralim diye falan adam sende bir şey yok bi tane daha düsük olsa derdim tüp bebek dedi bizde sandık ki doğru diyordeğerler düşük malesef, aşılama yada tüp önerdimi doktor varikosel varmı. bizimde hız düşük 2 yıldır uğraşıyoruz
doktor saçmalamışDaha yeni başladık testlere bunu bir ay önce falan yaptırdık üroloji doktoru sanki ben eşime hani kötü muamele yapiyormusum gibi dedi ki sen niye önce kendine baktirmadin neden önce eşinden test istedin dedi esim de dediki ben dedim önce bana yaptiralim diye falan adam sende bir şey yok bi tane daha düsük olsa derdim tüp bebek dedi bizde sandık ki doğru diyor
Aynen öyle ..sonra teyzeminde 9 senedir olmuyor utana sıkılan sonucu onada gösterdim dedim bak bakayım sen anlarsın oda dedi çok düşük bide yas gittikçe de düşermiş eşim 28 yasındadoktor saçmalamış
hemen başka doktora gidin yeni test yaptırın, tedaviye başlayın çok zaman alıyo çünküAynen öyle ..sonra teyzeminde 9 senedir olmuyor utana sıkılan sonucu onada gösterdim dedim bak bakayım sen anlarsın oda dedi çok düşük bide yas gittikçe de düşermiş eşim 28 yasında
Benden hormon testi istedi doktor benimkiler iyiymis öyle dedihemen başka doktora gidin yeni test yaptırın, tedaviye başlayın çok zaman alıyo çünkü
hormon testi iyi ama rahim filmide çekilebilir ne zamandır istiyosunuzBenden hormon testi istedi doktor benimkiler iyiymis öyle dedi