..

zrr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
174
131
33
Slm ben 1.5 senelik evliyim eşimin sperm sayisi 16 hamile kalmam bu sayıyla mümkün mü

Yarin doktora gideceğim bakayım ne diyecek morfoloji 4 ama :KK43:

Hız tahlilde ney diye yazar ki motolite diye bir şey var ilk 60 dakika içinde 56,25 yaziyor

Beceripte yükleyemedim yav :s
14328973591031451422838.jpg

değerler düşük malesef, aşılama yada tüp önerdimi doktor varikosel varmı. bizimde hız düşük 2 yıldır uğraşıyoruz
Daha yeni başladık testlere bunu bir ay önce falan yaptırdık üroloji doktoru sanki ben eşime hani kötü muamele yapiyormusum gibi dedi ki sen niye önce kendine baktirmadin neden önce eşinden test istedin dedi esim de dediki ben dedim önce bana yaptiralim diye falan adam sende bir şey yok bi tane daha düsük olsa derdim tüp bebek dedi bizde sandık ki doğru diyor

Daha yeni başladık testlere bunu bir ay önce falan yaptırdık üroloji doktoru sanki ben eşime hani kötü muamele yapiyormusum gibi dedi ki sen niye önce kendine baktirmadin neden önce eşinden test istedin dedi esim de dediki ben dedim önce bana yaptiralim diye falan adam sende bir şey yok bi tane daha düsük olsa derdim tüp bebek dedi bizde sandık ki doğru diyor
doktor saçmalamış

Bu gün doktorun ameliyatı var diye randevumu yarına aldı doktor da artik güvenimde kalmadı doktorlara simdi asilamayla tüp bebek arasında ki fark ne acaba

Aynen öyle ..sonra teyzeminde 9 senedir olmuyor utana sıkılan sonucu onada gösterdim dedim bak bakayım sen anlarsın oda dedi çok düşük bide yas gittikçe de düşermiş eşim 28 yasında
hemen başka doktora gidin yeni test yaptırın, tedaviye başlayın çok zaman alıyo çünkü :KK43:

Bu bizim ikinci evlilgimiz esimle ilk gunden beri istiyoruz kaç kez doktora gittim erkek doktora da kadın doktora da özelede devlete de gittim bi sene dolsun diye hep yolladılar beni sonra kimse bakmıyor diye bizde bekledik teyzem dedim ya bilgili biraz daha o dedi ki önce eşine baktirin o bi testleri çıkıyor her şey diye esimede dedim tabi ki doğru dedi üroloji sen randevu aldık yaptırdık üroloji doktoru da sağolsun bunca zaman vakit kaybı yasamişiz haberimiz yoktu psikolojik bozuldu artik ya

X