- Konu Sahibi ImpossibleisNothing
-
ddyt bilmiyorum ama bana dukan biraz ters gibi. çok uyulması gereken şey var. ben az yiyip spor yapmaktan yanayım. ama sana kolay gelsin. ben birsenle birlikte yol alayım onu da birinin dürtmesi gerekiyor benide. gerçi oda kaç gündür yazmamış ama..
birde şöyle bir tabir var türk gibi yiyip fransız gibi zayıflamak gibi.. sonrası da çok önemli benim için
cok güzel görünüyor menülerin canim, kilo verdiginede sevindim...
Bende dukana başlıcam Pazartesi de merak ettim memnunmusun ve kaç kilo verdin atak evresinde?4gündür hiç spor yapamadım ama çok şükür herşey yolunda.
Bu sabah 100 gr eksi gördüm ve 81.1 im..eksinin 100 grama düşmesi muhtemlen benim reglimin yaklaşmasından
Bu dönem bitince ödemler gider de biraz daha düşer kilo diye umuyorum.
Amaann düşmese de dert değil her gün -100 gr bile iyi.
Hafta içi yorgun olduğumdan spor yapamıyordum.. hafta sonu kendime ve kadınlar klübündeki tüm kadınlara söz veriyorum :)
hafta içinin öcünü alacağım cuma, cmt, pzr 30dk*7toplamgün=210 dakika (en az) spor yapacağım. Bu da günde 201/3=70 dk. Akşam 22 ye kadar yaptığım 70 dakikayı buraya yazmış olurum.
Et yemekten sıkıldığım için bu gün et yerine akşam yemeğine yumurta yiyeceğim.:
Sabah+Öğlen : yarım litre süt
Akşam yemeği: 3 haşlanmış yumurta
gece : Yulaf kepeği keki.. ( bu şekilde yemek yoğurtla yemekten daha kolay oluyor. içine toz tatlandırıcı ve tarçın atıyorum.)
Bende dukana başlıcam Pazartesi de merak ettim memnunmusun ve kaç kilo verdin atak evresinde?
4gündür hiç spor yapamadım ama çok şükür herşey yolunda.
Bu sabah 100 gr eksi gördüm ve 81.1 im..eksinin 100 grama düşmesi muhtemlen benim reglimin yaklaşmasından
Bu dönem bitince ödemler gider de biraz daha düşer kilo diye umuyorum.
Amaann düşmese de dert değil her gün -100 gr bile iyi.
Hafta içi yorgun olduğumdan spor yapamıyordum.. hafta sonu kendime ve kadınlar klübündeki tüm kadınlara söz veriyorum :)
hafta içinin öcünü alacağım cuma, cmt, pzr 30dk*7toplamgün=210 dakika (en az) spor yapacağım. Bu da günde 201/3=70 dk. Akşam 22 ye kadar yaptığım 70 dakikayı buraya yazmış olurum.
Et yemekten sıkıldığım için bu gün et yerine akşam yemeğine yumurta yiyeceğim.:
Sabah+Öğlen : yarım litre süt
Akşam yemeği: 3 haşlanmış yumurta
gece : Yulaf kepeği keki.. ( bu şekilde yemek yoğurtla yemekten daha kolay oluyor. içine toz tatlandırıcı ve tarçın atıyorum.)
Baş dönmesi halsizlik gibi şeyler hissetmiyor musunuz? ben dukan yaptığımda 1 sabah bayılma tehlikesi geçirmiştim sizde bir şey olmuyor mu?
canim bu menün cok az degil mi?
yarim litre süt ve 2 yumurta tok tutmaz ki insani.
cok halsiz düsersin sonra...
Baş dönmesi halsizlik gibi şeyler hissetmiyor musunuz? ben dukan yaptığımda 1 sabah bayılma tehlikesi geçirmiştim sizde bir şey olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?