Merhaba arkadaslar oncelikle kendimi tanitip neden cok zayiflamak istedigimi yazicam . Benim adim aysegul 17 yasindayim ve 84 kiloyum . Kendimi bildim bileli kiloluyum hic bir zaman zayif guzel bir kiz olamadim . Yaklasik 16 yil once dayimi ani bir kalp kriziyle kaybettim 32 yasindaymis kriz gecirmesin nedeni asiri kilolu olmasiymis ve bundan yaklasik 1 yil oncede ayni nedenle 40 yasinda gencecik annemi kaybettim . 3 gun once dedem kalp krizi gecirdi ve kilolu olmasindan dolayi . Anne tarif asiri kilolu baba tarafimda ince kardesim var bende 3 yas kucuk ama taş gibi vucudu var babama cekmis . Dayimin kizi var benden alti yas buyuk tas gibi vucudu var . Ben aralarinsa ayk gibi duruyorum . Ablam sanki 17 yasinda ben 23 yasinda gibi duruyorum ve bundan gercekten utaniyorum . Iradem cok zayif 1 2 ay disimi sıktıgim zaman 3 4 kilo veriyorm ama geri almam en fazla 5 ay suruyo . Erkeklerle iliskime gelince konu erkek olunca oz guven sifir cunku 84 kiloyum nasil sevdigim cocuga acilirim . Biri bana senden hoslaniyorm dese direk kotu dusunuyorum aslinda resmen kendime hakaret ediyorum . Ve artk gercekten zayiflamak istiyorum ozguveni tavan olmus bir aysegul olmak istiyorum istedigini hemen alip cikan bir insan olmak istiyorum . Aslinda hayallerim o kadar basit ki iradeye bagli hepsi gece dusunuyorum sabah unutuyorm hele birde ramazan ayinda olunca cok asiri yiyorum lutfen bana yardim edin destek olun zayiflamak istiyorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.