84lük lise ogrencisi :(

limonl00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
105
3
38
Ankara
Merhaba arkadaslar oncelikle kendimi tanitip neden cok zayiflamak istedigimi yazicam . Benim adim aysegul 17 yasindayim ve 84 kiloyum . Kendimi bildim bileli kiloluyum hic bir zaman zayif guzel bir kiz olamadim . Yaklasik 16 yil once dayimi ani bir kalp kriziyle kaybettim 32 yasindaymis kriz gecirmesin nedeni asiri kilolu olmasiymis ve bundan yaklasik 1 yil oncede ayni nedenle 40 yasinda gencecik annemi kaybettim . 3 gun once dedem kalp krizi gecirdi ve kilolu olmasindan dolayi . Anne tarif asiri kilolu baba tarafimda ince kardesim var bende 3 yas kucuk ama taş gibi vucudu var babama cekmis . Dayimin kizi var benden alti yas buyuk tas gibi vucudu var . Ben aralarinsa ayk gibi duruyorum . Ablam sanki 17 yasinda ben 23 yasinda gibi duruyorum ve bundan gercekten utaniyorum . Iradem cok zayif 1 2 ay disimi sıktıgim zaman 3 4 kilo veriyorm ama geri almam en fazla 5 ay suruyo . Erkeklerle iliskime gelince konu erkek olunca oz guven sifir cunku 84 kiloyum nasil sevdigim cocuga acilirim . Biri bana senden hoslaniyorm dese direk kotu dusunuyorum aslinda resmen kendime hakaret ediyorum . Ve artk gercekten zayiflamak istiyorum ozguveni tavan olmus bir aysegul olmak istiyorum istedigini hemen alip cikan bir insan olmak istiyorum . Aslinda hayallerim o kadar basit ki iradeye bagli hepsi gece dusunuyorum sabah unutuyorm hele birde ramazan ayinda olunca cok asiri yiyorum lutfen bana yardim edin destek olun zayiflamak istiyorumm :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar oncelikle kendimi tanitip neden cok zayiflamak istedigimi yazicam . Benim adim aysegul 17 yasindayim ve 84 kiloyum . Kendimi bildim bileli kiloluyum hic bir zaman zayif guzel bir kiz olamadim . Yaklasik 16 yil once dayimi ani bir kalp kriziyle kaybettim 32 yasindaymis kriz gecirmesin nedeni asiri kilolu olmasiymis ve bundan yaklasik 1 yil oncede ayni nedenle 40 yasinda gencecik annemi kaybettim . 3 gun once dedem kalp krizi gecirdi ve kilolu olmasindan dolayi . Anne tarif asiri kilolu baba tarafimda ince kardesim var bende 3 yas kucuk ama taş gibi vucudu var babama cekmis . Dayimin kizi var benden alti yas buyuk tas gibi vucudu var . Ben aralarinsa ayk gibi duruyorum . Ablam sanki 17 yasinda ben 23 yasinda gibi duruyorum ve bundan gercekten utaniyorum . Iradem cok zayif 1 2 ay disimi sıktıgim zaman 3 4 kilo veriyorm ama geri almam en fazla 5 ay suruyo . Erkeklerle iliskime gelince konu erkek olunca oz guven sifir cunku 84 kiloyum nasil sevdigim cocuga acilirim . Biri bana senden hoslaniyorm dese direk kotu dusunuyorum aslinda resmen kendime hakaret ediyorum . Ve artk gercekten zayiflamak istiyorum ozguveni tavan olmus bir aysegul olmak istiyorum istedigini hemen alip cikan bir insan olmak istiyorum . Aslinda hayallerim o kadar basit ki iradeye bagli hepsi gece dusunuyorum sabah unutuyorm hele birde ramazan ayinda olunca cok asiri yiyorum lutfen bana yardim edin destek olun zayiflamak istiyorumm :(

Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım:16: İlk önce şunu bil ki hiç bir şey imkansız değil. Gördün işte fooğraflarımı fark var değil mi? Sen niye yapamayasın?Yaşımız aynı bende 80 kiloydum belki aynı duyguları yaşadık .Ben senin bu işi yapabileceğine inanıyorum. Düşünsene gençliğini doya doya yaşayamıyorsun bile. Ben şuan o kadar çok mutluyum kii.Daha hala vermem gereken kilolar var ama bir mağazaya girdiğinde beğendiğin tişörtün sana yakışması bambaşka bi şey.Önceden yakışanı değil kiloyu kapatanı seçerdim çünkü.
Gençliğine haksızlık etme arkadaşım.Bundan sonraki hayatını daha hafif ve özgüvenli geçir :34:

Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım:16: İlk önce şunu bil ki hiç bir şey imkansız değil. Gördün işte fooğraflarımı fark var değil mi? Sen niye yapamayasın?Yaşımız aynı bende 80 kiloydum belki aynı duyguları yaşadık .Ben senin bu işi yapabileceğine inanıyorum. Düşünsene gençliğini doya doya yaşayamıyorsun bile. Ben şuan o kadar çok mutluyum kii.Daha hala vermem gereken kilolar var ama bir mağazaya girdiğinde beğendiğin tişörtün sana yakışması bambaşka bi şey.Önceden yakışanı değil kiloyu kapatanı seçerdim çünkü.
Gençliğine haksızlık etme arkadaşım.Bundan sonraki hayatını daha hafif ve özgüvenli geçir :34:

Insallah arkadasim çok istiyorum zayif ve hafif olmayi resimlerini gordun harikasin insallah bole devam edersin

Bende 17 yaşındayım ve 73 kiloyum istersen beraber yapalım karar verelim bir diyete ve amacımıza ulaşana kadar bırakmayalım hem motivasyon sağlarız birbirimize ner dersin? ;)

merhaba canım.. öncelikler dayın,deden ve gencecik yaşında sizlerden ayrılan annen'e Allah'tan rahmet diliyorum.başın sagolsun.. gerçekten zor zamanlar geçirmişsin ve anlattıgına göre bunlara sebep kiloları olmuş..sizileri sevdiklerinizden ayırmış.. yaşadıgın bu üzücü kayıplar sana hedefin olan kiloya ulaşman için güç versin.. "hemen şuan, şu kadar vericem" yerine kilo vermeye odaklanırsan ve her ne olursa olsun hedefini unutmazsan istersen 3 ay istersen 1 yılda istedigin kiloya ulaşabilirsin.. yeter ki iste ve kararlı ol canım.. pes etmek için bahaneler,nedenler çok.. ama kilo vermek için inan daha çok nedenin var..takipteyim..

Son düzenleme:
Başın sağolsun öncelikle..

Karar vermen önemli. Sen ilk adımı atmışssın. Ayrıca yaşının avantajı çok fazla, çok kolay vereceksindir. İradene, yeme içme arzunu yavaşlatamıyorsan sporu sok hayatına. Vaktim yok yorgunum gibi bahaneleri çıkarıp hergün en az 1 saat spor yapmam lazım diye beynine yaz.

Ben evli, çalışan aynı zamanda okuyan biriyim ve şuan zayıflamak için her akşam en az 1 saat spor yapıyorum. Emin ol senin benden şok daha fazla zamanın vardır :) Mücadeleni şimdi verirsen sene sonuna kadar gayet incecik bir kız olursun. Hedefin en az Aralık olsun inan başarırsın.

Açık havada atacağın her adım hem bedenine hem de ruhuna iyi gelecektir. Kendini hiç sıkma, üzme ve başarılı olacağına inan..

Son düzenleme:
Bir yaşıtın olarak erkekler hakkındaki görüşüne katılmıyorum. Yaşıtlarımız ne yazıkki birer aptal. Karşılarında özgüvenli duran kız istemiyorlar, sürekli siyah nokta sıkan, herkes giyiyor, yapıyor diye hayatını o şeylere yönlendiren kızlarla ilgileniyorlar ve dürüst olmak gerekirse: umrumda değil. Ne onları umursa ne de "sen iyisin, böyle de güzelsin" diyenleri/diyecekleri. Kendin için, sağlıklı bir yaşam için kendine çeki düzen ver ki sana başlama vuruşu gelmiş bile.
Bu arada başlama vuruşu çok da doğru bir tabir değil başın sağolsun. Ama zayıflayacaksan sağlığın için zayıfla, sağlıklı ve düzenli yaşama geçtiğinde önceki haline inanamayacaksın.

Çok tesekkur ederim arkadaslar insallah zayiflicam elimden geleni yapicam ve tabiki sagligim icin yapiyorum bunu erkeklerin laflari hic de umrumda degil tabi zamani gelince karsima iyileri cikicak ama simdi hic zamani degil rabbim zayiflamak isteyen herkese yardim etsin bunu cok istiyorum en buyuk istegim insallahda basaricam adim adim olsada metivasyonlariniz icin cok tesekkur ederm

Back
X