Sünnet 85 günlükken sünnet ettirdim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi lian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
23
0
36
İstanbul
aslında pek yorum yazmam lakin doktorumuzu bu sitede sünnet ile ilğili tüm yorumları okuyarak buldum,ve paylaşmak istedim.tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür ediyorum.bu siteyede.üroloji uzmanı op.dr. SERDAR OGAN .20 martta sünnet oldu oglum.lokal. lokal sırasında iğne yapılırken 10 sn agladı.sünnet yapılırken gülüp elleriyle oynuyodu.sünnet sırasında eşimle bende içerideydik.10 dakika sürdü.eli çok pratik.3 gün ilaç kullandık.tam 1 haftada iyileşti.emekli sandıgına baglıyız.135 tl ödedik.hastane bize yakın degildi ama yine yaptırdık.iyikide yaptırmışım

Gecmıs olsun dılıyorum ve kullandıgınız ılacı yazarmısınız benımde oglum sunnet oldu bugun 5 gunluk yaraları yavas yavas duzelıyor gıbı halıyle sislikler var normal ama yaraların kabuk tutması duzelmesı ne kadar suruyor tecrubelı olanlar yazabılırmı lutfen ..

Merhaba.Biz de oğlumuzu sünne etireceğiz ; ama ben biraz çekiniyorum. Sünnetten sonra çocukta sıkıntı oluyor mu? Canı yanarmı diye korkuyorum açıkçası.Gece uykusunda ya da altını açtığınızda huzursuzluk yaptı mı? Deneyiminizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Gecmıs olsun dılıyorum ve kullandıgınız ılacı yazarmısınız benımde oglum sunnet oldu bugun 5 gunluk yaraları yavas yavas duzelıyor gıbı halıyle sislikler var normal ama yaraların kabuk tutması duzelmesı ne kadar suruyor tecrubelı olanlar yazabılırmı lutfen ..
bizde kabuk tutma olmadı

kullandığımız ilaçlar BACTROBAN ve ANESTOL POMAD diye iki ilacı 3 gün kullandık.kabuklanma olmadı.ama sarı bi su oldu.biz iltahap sandık,ölü deri şeklindeydi.doktora kontrola götürdük.ölü deriyi atıyor,meraklanmayın dedi.3 gün sonra banyo yaptırın demişti doktor.ama ben çekindim yıkamaya.5. gün banyo yaptırdık.3 gün sonra sünnet ten banyo yaptırsaymışız daha çabuk ölü deriyi atarmış...şişme olmadı.kabuklanma, ne de agrı.çünkü bi de agrı kesici fitil verdi doktorumuz.yalnızca hafif pipisinin üstündeki derisi morardı.o da bir hafta sonra geçti.çok rahat geçirdi oglumuz bu denemi...herkese erken sünneti tavsiye ediyorum.

aslında pek yorum yazmam lakin doktorumuzu bu sitede sünnet ile ilğili tüm yorumları okuyarak buldum,ve paylaşmak istedim.tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür ediyorum.bu siteyede.üroloji uzmanı op.dr. SERDAR OGAN .20 martta sünnet oldu oglum.lokal. lokal sırasında iğne yapılırken 10 sn agladı.sünnet yapılırken gülüp elleriyle oynuyodu.sünnet sırasında eşimle bende içerideydik.10 dakika sürdü.eli çok pratik.3 gün ilaç kullandık.tam 1 haftada iyileşti.emekli sandıgına baglıyız.135 tl ödedik.hastane bize yakın degildi ama yine yaptırdık.iyikide yaptırmışım

hangi il ve hangi hastanede bu doktor?teşekkürler

Artik gulbag İstanbul tip merkezinde 450 nakit 500 civarı da kredi kartı. İnşallah bize de cok geçmiş olur kolayca :(

Back
X