Tavsiye etmem .ben de 90 kiloyum.her gordugum doktor kilolusun kilolusun..moralim cok bozulmustuKizlar rejim yapıyorum suan 86.100 gösteriyorum bazen 88 küsür sislikten mi bilmiyorum aşırı stresliyim aralik ayimda bebek için çalışmalara baslicaz ama ben hala kilo veremedim sanirim bu bende baski oldu kilo vericem vericem derken sanki pskolojik yoruldumben bi bebegimi kaybettim dusuk sonucu. korkuyorum simdi bu kiloyla hamile kalirsam yine bebegimi kaybeder miyim korkuyorum kizlar tamamen annelige odaklandim rejime cok az odaklanabiliyorum araliga kadar rejime devam edicem 3 5 kilo vermek bile kar olur degilmi
Kilolu hamile kalsam bişey olur mu
Tavsiye etmem .ben de 90 kiloyum.her gordugum doktor kilolusun kilolusun..moralim cok bozulmustu
.diyetisyene gittim.once gelsen de 10 kilo versen rahat ederdin dedi.gercekten gebeligin verdigi yuk var...daha yolun basindayim.azim et ins verirsin
Ama diyet yaptirmiyor.gebelik beslenmesi verdi.hatta kilo alacaksin diyor .benim.amacim saglikli yiyip en az kilo ile dogum yapmak inshamıleyley dıyetısyene mı gıttın canım sen ?
Ama diyet yaptirmiyor.gebelik beslenmesi verdi.hatta kilo alacaksin diyor .benim.amacim saglikli yiyip en az kilo ile dogum yapmak ins
bende senin gibi kilo vermeye çalışırken kilo aldım hamile kalmadan önce normalde 87 iken 92 ile hamile kaldım ve psikolejim alt üst olmuştu ama şuanda 6 aya girdim sadece 1 kilo aldım oda zaten ilk 3 ay kilo vermiştim yine şuanda 92 yim oyüzden kendini olumsuzluğa kaptırma kulakta asma herkeze yaşayacağın duygunun tadına var biraz dikkat edince herşey yolunda gidiyor ve bebeğini bundan dolayı kaybetmezsin onun alıcak nefesi varsa allah onu sana her koşulda nasip eder :)Kizlar rejim yapıyorum suan 86.100 gösteriyorum bazen 88 küsür sislikten mi bilmiyorum aşırı stresliyim aralik ayimda bebek için çalışmalara baslicaz ama ben hala kilo veremedim sanirim bu bende baski oldu kilo vericem vericem derken sanki pskolojik yoruldumben bi bebegimi kaybettim dusuk sonucu. korkuyorum simdi bu kiloyla hamile kalirsam yine bebegimi kaybeder miyim korkuyorum kizlar tamamen annelige odaklandim rejime cok az odaklanabiliyorum araliga kadar rejime devam edicem 3 5 kilo vermek bile kar olur degilmi
Kilolu hamile kalsam bişey olur mu
Benimle ayni şeyleri yasamissinizbende senin gibi kilo vermeye çalışırken kilo aldım hamile kalmadan önce normalde 87 iken 92 ile hamile kaldım ve psikolejim alt üst olmuştu ama şuanda 6 aya girdim sadece 1 kilo aldım oda zaten ilk 3 ay kilo vermiştim yine şuanda 92 yim oyüzden kendini olumsuzluğa kaptırma kulakta asma herkeze yaşayacağın duygunun tadına var biraz dikkat edince herşey yolunda gidiyor ve bebeğini bundan dolayı kaybetmezsin onun alıcak nefesi varsa allah onu sana her koşulda nasip eder :)
Benimle ayni şeyleri yasamissinizALLAH kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH... doktora gidince kilonuz hakkinda bisiler duydunuz mu acaba tehloke yaratiyo mi yoksa zayflar gibi bi durummu? ilk 3 ay nasil kilo verdiniz bebek beslenmiyormus sanirim ilk 3 ay bizden o ara doyet vari beslensek olur mu canim cok soru sordum hakkini helal et okadar kafam dolu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?