85 kilo üstü hamile kalan arkadaslar :(

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Kizlar rejim yapıyorum suan 86.100 gösteriyorum bazen 88 küsür sislikten mi bilmiyorum aşırı stresliyim aralik ayimda bebek için çalışmalara baslicaz ama ben hala kilo veremedim sanirim bu bende baski oldu kilo vericem vericem derken sanki pskolojik yoruldum:( ben bi bebegimi kaybettim dusuk sonucu. korkuyorum simdi bu kiloyla hamile kalirsam yine bebegimi kaybeder miyim korkuyorum kizlar tamamen annelige odaklandim rejime cok az odaklanabiliyorum araliga kadar rejime devam edicem 3 5 kilo vermek bile kar olur degilmi :KK43:

Kilolu hamile kalsam bişey olur mu :KK43:

Canim mutlaka bir diyetisene gitmelisin. Ben 72 kiloyla hamile kaldim su an 90 oldum gebelik sekeri cikti ve kilomdan dolayi doktorum gebelik zehirlenmesi riskim oldugunu soyluyor dikkat etmemi soyluyor hep. 24. Haftada diyetisyene basladim keske daha erken baslasaydim pismanim. O kadar yararlı oldu ki. Ama sekerden ve diger risklerden dolayi aş erdigim hicbiseyi yiyemiyorum tuz yasak seker yasak bazi meyveler yasak beyaz un yasak yani cok zor geçiyor hamileligim. Senin daha kilo verme şansın var umutsuzluğa kapilma guzel bir diyet hazirlatip daha rahat bir hamilelik gecirirsin.

Kizlar rejim yapıyorum suan 86.100 gösteriyorum bazen 88 küsür sislikten mi bilmiyorum aşırı stresliyim aralik ayimda bebek için çalışmalara baslicaz ama ben hala kilo veremedim sanirim bu bende baski oldu kilo vericem vericem derken sanki pskolojik yoruldum:KK43: ben bi bebegimi kaybettim dusuk sonucu. korkuyorum simdi bu kiloyla hamile kalirsam yine bebegimi kaybeder miyim korkuyorum kizlar tamamen annelige odaklandim rejime cok az odaklanabiliyorum araliga kadar rejime devam edicem 3 5 kilo vermek bile kar olur degilmi :KK43:

Tavsiye etmem .ben de 90 kiloyum.her gordugum doktor kilolusun kilolusun..moralim cok bozulmustu
.diyetisyene gittim.once gelsen de 10 kilo versen rahat ederdin dedi.gercekten gebeligin verdigi yuk var...daha yolun basindayim.azim et ins verirsin

Tavsiye etmem .ben de 90 kiloyum.her gordugum doktor kilolusun kilolusun..moralim cok bozulmustu
.diyetisyene gittim.once gelsen de 10 kilo versen rahat ederdin dedi.gercekten gebeligin verdigi yuk var...daha yolun basindayim.azim et ins verirsin

hamıleyley dıyetısyene mı gıttın canım sen ?

Ama diyet yaptirmiyor.gebelik beslenmesi verdi.hatta kilo alacaksin diyor .benim.amacim saglikli yiyip en az kilo ile dogum yapmak ins

başarırsın hıc uzulme sıtreste yapma yuzmeyegıt çok faydası var ben gıdıyorum...

Kizlar rejim yapıyorum suan 86.100 gösteriyorum bazen 88 küsür sislikten mi bilmiyorum aşırı stresliyim aralik ayimda bebek için çalışmalara baslicaz ama ben hala kilo veremedim sanirim bu bende baski oldu kilo vericem vericem derken sanki pskolojik yoruldum:KK43: ben bi bebegimi kaybettim dusuk sonucu. korkuyorum simdi bu kiloyla hamile kalirsam yine bebegimi kaybeder miyim korkuyorum kizlar tamamen annelige odaklandim rejime cok az odaklanabiliyorum araliga kadar rejime devam edicem 3 5 kilo vermek bile kar olur degilmi :KK43:

bende senin gibi kilo vermeye çalışırken kilo aldım hamile kalmadan önce normalde 87 iken 92 ile hamile kaldım ve psikolejim alt üst olmuştu ama şuanda 6 aya girdim sadece 1 kilo aldım oda zaten ilk 3 ay kilo vermiştim yine şuanda 92 yim oyüzden kendini olumsuzluğa kaptırma kulakta asma herkeze yaşayacağın duygunun tadına var biraz dikkat edince herşey yolunda gidiyor ve bebeğini bundan dolayı kaybetmezsin onun alıcak nefesi varsa allah onu sana her koşulda nasip eder :)

bende senin gibi kilo vermeye çalışırken kilo aldım hamile kalmadan önce normalde 87 iken 92 ile hamile kaldım ve psikolejim alt üst olmuştu ama şuanda 6 aya girdim sadece 1 kilo aldım oda zaten ilk 3 ay kilo vermiştim yine şuanda 92 yim oyüzden kendini olumsuzluğa kaptırma kulakta asma herkeze yaşayacağın duygunun tadına var biraz dikkat edince herşey yolunda gidiyor ve bebeğini bundan dolayı kaybetmezsin onun alıcak nefesi varsa allah onu sana her koşulda nasip eder :)
Benimle ayni şeyleri yasamissiniz :( ALLAH kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH... doktora gidince kilonuz hakkinda bisiler duydunuz mu acaba tehloke yaratiyo mi yoksa zayflar gibi bi durummu? ilk 3 ay nasil kilo verdiniz bebek beslenmiyormus sanirim ilk 3 ay bizden o ara doyet vari beslensek olur mu canim cok soru sordum hakkini helal et okadar kafam dolu ki :(

Benimle ayni şeyleri yasamissiniz :KK43: ALLAH kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH... doktora gidince kilonuz hakkinda bisiler duydunuz mu acaba tehloke yaratiyo mi yoksa zayflar gibi bi durummu? ilk 3 ay nasil kilo verdiniz bebek beslenmiyormus sanirim ilk 3 ay bizden o ara doyet vari beslensek olur mu canim cok soru sordum hakkini helal et okadar kafam dolu ki :KK43:

doktor çok önemli ben ilk başta gittiğim doktor olumsuz yorumlar yaptı hemen diyetisyene git dedi yok şöyle yok böyle diye beni olumsuzluklara itti oyüzden ilk 2 ay zor geçti sonra iyi bir doktor buldum ve bana ilk dediği şey ilk 3 ay istediğin gibi ye zaten ilk 3 ay bulantı ve halsizlik çok oluyor dedi 3 aydan sonra bakalım sen kilo alıp bebek almıyorsa orda bi yanlış var ozaman seni diuyetisyene yönlendirelim dedi ama baktıkki benim kilo alımım çok az oldu gerek bile duymadı hatta tam tersine süper gidiyor dedi sadece düzenli tansiyonunu kontrol ettir çünkü onun tek korktuğu şey kilodan dolayı yüksek tansiyondu ama oda normal çıkıyor hep yani herşey biraz doktorda seni ne kadar rahatlatırsa okadar süreç kolay geçiyor ben ona gideceğim günü iple çekiyorum :)

Canım ben de diyetisyene gidiyorum sırf hamile kaldığımda zayıf olayım diye 1 ayda 4.8 kg gitti bile ki daha yüksek kiloda olanlar daha hızlı zayıflıyor ben 1 kilo vericem diye gıdım gıdım yiyorum.Bence zayıfla ve öyle hamile kal derim ben..

Ben 100 + yim suan zaten hamilelikten dolayi bulantı ve halsizlik kilo vermeye başladı doktor değerlerime baktı çok şükür bir sıkıntı yok kilom ile ilgili hiç birşey demedi boyum 1 75 galiba biraz onun faydası var bakalım ileride nasıl olucak. hamile kalmanın da kilo ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben ilk ayim da hamile kaldım elhamdulillah .

Ben 90 kiloyum 3 yillk evliyim anne olmak istyorum ama cesaret edemiyorum cok zorlanirim diye benim gibi olupta cocuk yapan var mi cok mu kilo aliniyo hamilelikte sonrasinda hepsi kaliyor mu normal dogum yapma sansim var mi

Back
X