85 kilodan 73e düştüm. Sırada 60 var:)

canim kararli olman bile cok guzel. okulda her tenefus disari cik siranda oturma. aktif hareketli ol.
bi de istahim yok oyunu oyna. sabahtan basla hic istahim yok de. yemeklere mirin kirin et. istahim yok diye diye gunu bitir. :) bana ikram edilenleri oyle geri ceviriyorum

Aslında şu şekilde yapıyorum hafta içi sabah 7 gibi kahvaltımı yapıyorum akşamda saat 6-7 gibide çorba içiyorum ekmek yok hafta sonuda biraz kendime müsade ediyorum ama fazla kaçırmıyorum asla yatmadan öncede yoğurt pul biber ve limon karışımını tüketiyorum. umarım işe yarar :)

Aslında şu şekilde yapıyorum hafta içi sabah 7 gibi kahvaltımı yapıyorum akşamda saat 6-7 gibide çorba içiyorum ekmek yok hafta sonuda biraz kendime müsade ediyorum ama fazla kaçırmıyorum asla yatmadan öncede yoğurt pul biber ve limon karışımını tüketiyorum. umarım işe yarar :)
göksu bende o üre basladım ama bakalım sonuç ne olacak

image.webp

14.00 öğle yemeğim: şehriye çorbası, biftek 1 dilim ekmekle 1 bardak ayran

16.00 sade Türk kahvesi 1 kare bitter

19.00 hamsi, 2 dilim ekmek ve salata. 1 çay br kadar şalgam suyu

22.00 1 petibör ve çay

Merhaba arkadaşlar. Diyetisyene başladım bundan sonra kilolarımı onun takibinde vereceğim
Yarın 1 hafta olacak
Bugün 72.9 kg geldim
Bakalım.. 3 ayda veririz dedi 61 kg benim ortalama ideal kilommuş

[QUOTE="poffala, post: 44742306, member: 721992su ve tuz. Düdüklüde pişiyor. Evde yemekleri ben pişirmiyorum sağolsun yardımcım güzel yapıyor :KK66:[/QUOTE]
sagol canim diyetisyene gitmen cok iyi olmus. ogrendiklerini bizede aktar kardes :) bol eksili gunler olsun

Back
X