?????

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
198
18
Iliskinin baslarinda bir erkegin evlenme hayalleri kurmasi ne kadar dogru ?

Ne kurcaktı adam cıddı bakıyor evlılık olabılecek bırımıdın dıye tanımaya calısıyor .Hemen evlenelımmıdedı cocuk muhabbetıne mı gırdı?

Sen neye bakmistin sekerim ?
" evlilik bana gore degil ben keyfime bakarim abijim" replikli erkekleremi?

Gayette normal.

Kime göre neye göre. Kadin hayal edince oluyor da erkek edince niye uygunsuz? İlla başta yanasmayip sonra ikna mı olmalı?

Boyle yanlis anlaşılacağını biliyordum gecenlerde evlilik hayalleri kuran ailesiyle bile tanismis bir arkadasim erkek arkadasi tarafindan terkedildi tabii bende etkilendim bu durumdan hayal kuruyorum bende ama hayirlisiysa olur diyorum onada ...

Kime göre neye göre. Kadin hayal edince oluyor da erkek edince niye uygunsuz? İlla başta yanasmayip sonra ikna mı olmalı?
Oyle bisey demek istemedim tabiki hayal kurulmali bundan rahatsiz olmuyorum ...

Ik

Ikimizde 20 yasindayiz.
Çok küçük. Net bi sey söylemek zor. Karakter meselesi biraz da. Kimisi cok duygusal oluyor böyle toz pembe hayaller kuruyor. Ya da küçük yaşta saflık oluyor biraz. Ama evlilik hayali kuran terk eder gibi bir bağlantı kurmak çok saçma.

artık normal gelmiyor,benim eski sevgilimde böyleydi...ve beni aldattı gitti 9 sene sonra.artık inandırıcı gelmiyor

Çok güzel bir şey bence bu zamanda böyle erkek zor bulunur buldun mu kaçırmayacaksın :KK76:

Doğrusu yanlışı yok bence. Nasıl hissediyorsa öyledir, hissettiğinden farklı mı davransın?

Back
X