:((

Oğluma mama yapmak için mutfağa gittim geri odaya geldim hemen peşimden geldi bi çay getirmek o kadar zor mu dedi bende zor değilse kendin alsaydın dedim sonra bebek mama yemedimi dedi cvp vermedim kolumdan tuttu cvp ver dedi bende hatanı anlayıp özür dilemezsen konuşmam seninle dedim sonra benim hatam yok dedi bende git o zaman başımdan dedim sonra gelip özür diledi bu kadar yorulduğunu anlamadım dedi ama ben hala konuşmuyorum ve odamdayım

Okuze bak. Zor degilse sanada getirsin bi bardak. Pisman olmasi icin baya surunmesi gerekte pisman olunca huyu degisir mi bilemem

Çaydanlığı suratına vurasım geldi kocanızın...
Öyle adama değil mantı, önüne kuru ekmek koymayı bile düşünmelisiniz.
Kabadayıymış, papucumun özentisi!
Hep bunlar kurtlar vadisi yüzünden işte!

Benim anlamadigim şey o akşam yemeğini o mesajdan sonra neden hazırladığı niz. Yapın sıradan bir yemek geldiğinde de otursun yesin tek başına. Ekmek için laga luga yapcak sonra Ohh mis gibi yemek yok yaaa.

Valla eşiniz çok fazla film izliyor galiba sizde çay felan yok bende eli maşalıyım deseydiniz.Fazla yüz vermeyin her istediğini yaptığınız için bu hale gelmiş eşiniz şu sözü unutmayın derdim.Deli deliyi görünce çomağını saklarmış.Dengeleri kurmak sizin elinizde karşınıza alıp güzelce konuşun odaya kapanıp ağlamak yerine...

Hobi iş kocandan başka bir uğraş filan var mı? Sanmıyorum. Eeeee böyle olunca kocanın sana karşı saygısı da yok. Onun gözünde yemek yapan bir hizmetçisin. Çabuk çayımı getir diye bağırmak nedir yahu? Evde yardımcımızdan bile böyle çay istemiyoruz biz, çay getirir misin diyoruz...Bu arada çocuğun yanında ağlayıp onun da psikolojisini bozma. Nerde hata yaptım diye soruyorsun ya, bu adamla evlendiğin gün yapmışsın hatayı zaten...

Yola gelsin soyle.
Guzel sofrayi kaldirmis.
Kabadayiligi bi kenara koyup sana sevgiyle baktigina inanirsan iste o zmn affet.
Baska cabalamalar varmi? Bi sofrayla olmaz.

Back
X