:((

hizmet görmekte ne demek. hizmetçisimi var karşısında. ortak yaşam bu.
Arkadaşım elbette ortak yaşam ben onun tavrına yorum yaptım sen hemen neden başka konuya giriyorsun ilişkileri böyle demekki tuttupta niye böle diyemeyiz. Sen ben böle olmaya biliriz ama malesef var böyleleri

benim eşimde çok kızar marketten gelipte aa şunuda almamışım deyince delirir.geçen markette bir adam şarküteri reyonunda eşiyle konuşuyor resmen ağlamaklı bak allahını seversen ne eksik varsa hepsini söle markete gelmekten anam ağladı bıktım sendende eksiğindende dedi.erkekler böle üzülme canım ordaki tepkisi aslında ekmeğin olmamayışı değil senin işi eksik yapman.

Ben esinizin yasini merak ettim ya. Nonos muyum ben. Ben kabadayiyim filan. 3-5 yasinda tvde goren cocuklar soyler bunu. Saka gibi gercekten. Herkes marketten geldikten sonra karsisindakinin su eksik demesine kizar. Biz 15 yasindayken annemiz yaptiginda bile bi ton laf soyluyorduk tamam ama koskoca adam gercekten olgunlasamamis henuz..

Valla esim gunde ellikere bakkala gider. Tam gelir askim suda yokmus derim bozulur ama belli etmez gider alir.

Sofrayi toplar
Cay demler
Hep yardimcidir

Nonosta degil cok sukur 2 evladimiz var:-)
Sanki ergen davranislari
Kabadayiymis hahay yaa:confused:

Valla ben kocani kismetse olur serhana benzetim :D adam tespih çekip duruyor maço gibiydi.. Reklam yapiyor orda.. Sanki evlendiğinde karisini dovecek gibi..:D
Nonossuz koca:)

canim sen 4 aylik bebekle nasil o kiymet bilmeyen kocana ziyafet hazirliyorsun?
alistirma boyle bak,cok basina vurursun..
yavrum o kadar yemegi yaparken nasil dayandi,eminim cok aglamistir.
esinde kiymet bilmiyor madem zikkimin kokunu yesin,birdaha asla boyle sofra kurma,ne bulursa yesin.
asisini yaptirmak icin barismak zorunda degilsin,oglunuz sonucta tabiki doktora goturecek.
tavrini devam ettir,onune bi tas corba koyma bi sure,deneyimlerimden soyluyorum daha kiymete binersin.
ama boyle el kadar bebeyle sen bu adama bu kadar hizmet edersen cok cekersin cok

Çok yüz vermissin kocana.. Hic yüz verme valla üzülen sen oluyorsunuz bu kez kocani uz ne plucak o seni uzuyorsa... Bana yaparsa resmen deliriyorum ben. O kadar fenayim ki. :)

Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yok kocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ O NONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdın dedim öyle ben kabadayıyım dedi sonra sofraya oturduk kocam yedi içti kalktı bana yardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumu yanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdi bende nerde hata yaptım yaaa :KK1:
:KK57:
eşiniz o gun kendını cok erkek sanmıstır
erkek olmayı boyle bırsey sanıyor
kendısını kabadayım dıye sevıp oksayın merhamet gosterın yazık
hayatı boyunca bellıkı gereklı degerı sosyal cevresınden gorememıs
allah sıze sabır versın

O degil de menü uyumlu olmamis.Bir sey olmaz barisirsiniz ergenlikte olur öyle seyler...
ben de menüye takıldım.hem işkembe çorbası,hem mantı,hem pirzola maşallah.bu dediklerinizle bir mahalle doyar.konuya gelince,kocanız şımarık bir çocuk gibi davranmış,siz de çocuğunu şımartan anneler gibi.

Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yok kocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ O NONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdın dedim öyle ben kabadayıyım dedi sonra sofraya oturduk kocam yedi içti kalktı bana yardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumu yanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdi bende nerde hata yaptım yaaa :KK1:

Ne sanıyor kendini ya,
Sizi ,köle niyetine aldığını falan mı zannetti kendine acaba,
Aşırı film izliyor sanırım,
Adam kendini film izlerken film çeviriyor sanmasın delimi ne !!!
Hayır yemek falan hazırladınız anladım da ,
Başlarım çayına az yesinde hizmetçi tutsun !!!!

canim sen 4 aylik bebekle nasil o kiymet bilmeyen kocana ziyafet hazirliyorsun?
alistirma boyle bak,cok basina vurursun..
yavrum o kadar yemegi yaparken nasil dayandi,eminim cok aglamistir.
esinde kiymet bilmiyor madem zikkimin kokunu yesin,birdaha asla boyle sofra kurma,ne bulursa yesin.
asisini yaptirmak icin barismak zorunda degilsin,oglunuz sonucta tabiki doktora goturecek.
tavrini devam ettir,onune bi tas corba koyma bi sure,deneyimlerimden soyluyorum daha kiymete binersin.
ama boyle el kadar bebeyle sen bu adama bu kadar hizmet edersen cok cekersin cok
Aynen çocuğum benden ilgi beklerken ben ona neler neler hazırladım ama yok işte adam belliki sevmiyor beni oğlumu aşıya götürüp döndük hadi bana yemek hazırla dedi bende güzellikle döylemezsen hazırlamam dedim neyse hazırlarmısın falan dedi yemeğini verdim baktım kardeşi aradı dükkanını su basmış falan dedi bende bişey olmaz annenle kardeşin temizlerler dedim baktım bana bağırıyor sende git temizle o zaman falan diye bende ne alaka brnim dükkanım mı kim parasını yiyosa o temizlesin ayrıca ben kötü bişeymi dedim de e böyle bağırıyosun üzülme annenler temizler dedim oda haaa öyle nimi dedin iyi o zaman dedi bende çok sinirlendim senin kalbin kapkara dedim ve yine oğlumu alıp odama gittim kedin eminim bu adam beni sevmiyo

Kocamın üstünde nasıl otorite sağlayabilirim bu durum artık düzelir mi yoksa böyle mi devam eder nolur yardım edin bana gerçekden çok mutsuzum ona o kadar çok değer verdim ki ama o hiç birini ne anladı ne kıymet bildi annesi kardeşleri onu adam yerine bile koymuyor görseniz babamlar ona neler neler yapıyor kendi çocuklarından iyi davranıyorlar ama o hep kendi ailesinin daha iyi olduğunu söyler onları tutar beni onlara ezdirir ben ne yapacam ya

Kocamın üstünde nasıl otorite sağlayabilirim bu durum artık düzelir mi yoksa böyle mi devam eder nolur yardım edin bana gerçekden çok mutsuzum ona o kadar çok değer verdim ki ama o hiç birini ne anladı ne kıymet bildi annesi kardeşleri onu adam yerine bile koymuyor görseniz babamlar ona neler neler yapıyor kendi çocuklarından iyi davranıyorlar ama o hep kendi ailesinin daha iyi olduğunu söyler onları tutar beni onlara ezdirir ben ne yapacam ya

Cnm baştan alistirmissin simartmaya şimdi degistirmek zor olucak
Ama canı kavga istiyosa et
Bagiriyomu sende bağır
Rest cekiyosa sende çek
Ve el bebek gül bebek pispislama kocani
Hizmetcimisin sen herkes yerini bilcek
Fazla iyi niyet iyi değildir
Göster dişini

Back
X