8aylık ek gıda neler veriyorsunuz kızlar

Bi de meyve tabi. Elmayı cam reddeden geçiriyorum. Muz da çok seviyor. Portakal bazen az veriyorum filede n emiyor. Kivi seviyor. Limon tattırıyorım komik oluyor:)

Buna kiyasla benimkisi cok az yiyir. O yuzden sordum. Biz de tam 8 ayligiz ve sizin tek ogununuz bile benimkinin tum gun yediginden fazla. Keske yese
Çok yemesi iyi değil anne sütü hala enerjisinin büyük kısmını karşılaması lazım 2 çay bardağını geçirmeyin sütünüz yetiyorsa

benım bebegım 8 aylık sana 1 günlük ogununu yazayım ben bu arada 5. ayda ek gıdaya başlamıştım
sabah:kahvaltı yumurtanın sarısı labne paynırı zeytın ezmesı mınıcık ekmek parçasına labne peynırını surup verıyorum her sabah yanında mutlaka en az 60 cc taze sıkılmış poratakal yada mandalın suyu yada ıkısını karıştırıp verıyorum
sonrasında günlük yoğurt mayalıyorum aataturk orman cıftlıgı sütünden 100 cc ıcıne 1 çorba kasıgı pekmez koyoyorum 1 tatlı kasıgıda bırgun cevız bırgun badem bırgun fındık rondodan ıyıce gecır un ufak olsun daha sonra emıyor sonrasında hipp in organık meyve puresınden verıyorum hergun 1 cesıt(kayısı,erık,seftali,armut,yabanmersını purellerını aldım muzu ve elmayı kendım rendeliyorum)daha sonra aksam oluyor mutlaka corbahazırlıyorum benımkı tarhana mercımek yoğurt çorbasını cok sewıyorum 1 kase bu çorbayı ıcırıyorum mercımek ve tarhananın ıcıne cok az kıyma ve 1 yemek kasıgı ınce bulgur koyuyorum sonra aksam bız meyve yerken felan portakal elme cokmınık tırtıklıyor o yemek sayılmaz daha sonra gece 11 gıbı hipp ın ıyıgeceler kasık mamasından yedırıyorum sonra yatırıyorum sonra gece boyunca emıyor

bilgileriniz gayet güzel. maşallah yarasın bebişe fakat bir şley dikkatimi çekti. 8 aylık bebeeğin akşam o saate uyuması biraz geç değil mi? çok geç yatıyo gbi geldi bana.

Bu arada çorbaların içine arkadaşların dediği gibi ince bulgur ve irmik de katabilirsiniz. Kahvaltılar zaten standart oluyorlar. Yani malzemeler az çok belli. Bir de bol yourt yedşrmek önemli.

bilgileriniz gayet güzel. maşallah yarasın bebişe fakat bir şley dikkatimi çekti. 8 aylık bebeeğin akşam o saate uyuması biraz geç değil mi? çok geç yatıyo gbi geldi bana.
sormauykusuyla basım dertte su an hala oyun oynuyor gece 1 den asagı yatmıyor kafayı yıcem

sormauykusuyla basım dertte su an hala oyun oynuyor gece 1 den asagı yatmıyor kafayı yıcem

uyku saati kaçtıysa aşarı haraketli olması çok normal. uyku saati gelince mutlaka uyutömaya çalışın. Uyumasa bile loş bir ortamda sakin bir şekilde kalın. Belki işe yarar böylece.

uyku saati kaçtıysa aşarı haraketli olması çok normal. uyku saati gelince mutlaka uyutömaya çalışın. Uyumasa bile loş bir ortamda sakin bir şekilde kalın. Belki işe yarar böylece.
bu dedıklerının aynısını yaptığımda en son gece sabahladığımızı hatırlıyorum:)

Back
X