- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
- Konu Sahibi Theteacher00
- #1
8haftalik hamileyim dun kahverengi lekeler geldi acile gittim kese saglam 19 mm dedi progestan verdi. Bugun hala devam ediyor ve bir kez kanama oldu .butun gun yattim boyle olan var mi kizlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde 7 haftalıkken geldı ve 40 gün devam ettı daha Yenı kesıldı Bebek'te bır sıkıntı yok rahım genısledıkce kılcal damarlara denk geldıgı ıcın gelırmıs banada progestan verdı korkulacak bırsey yok dedı8haftalik hamileyim dun kahverengi lekeler geldi acile gittim kese saglam 19 mm dedi progestan verdi. Bugun hala devam ediyor ve bir kez kanama oldu .butun gun yattim boyle olan var mi kizlar![]()
ne kadar sürüyor canım lekelenmelerCanım merak etme, benim de haftalar boyu lekelenmelerim oldu, doktor tutunma yerine bakıyor kanama yoksa sorun değil diyor, ben progestan da kullanmadım, her defasında baktı rahimde kanama yok dedi, benim lekelenmelerim devam etti, artık suyun içinde yüzüyor prensesim, kanamalar da geçmiş oldu çok şükür, panik yapma doktorunu dinleAllah'a emanet bebişlerimiz
Bnimde sabh koyu sekılde oldu ki dundr vardı ama hemn gectı.gece kötü mü uyuyorum belimimi incitiyorum acaba.Canm bnde 9+3 um bnmde dun gece kanama seklinde lekelenmem oldu simdide kahverengi devam ediyor bugun doktor hersey normal dedi bebk iyi dedi bnada progestan verdi leke geldikce bnde huzursuz oluyorum ama yapacak bi sey yok bizim yapacagimiz bol bol dinlenmek
Malesef benim o hamileleğim kurtajla sonlandı. Once kahverengi lekeyle başlayıp kirmiziya dondu.. Boş gebelikmiş. Şu an yeniden hamileyim 6haftalık.. bir sıkıntım yok inşallah böyle devam eder :)
Canm cok sevindim tekrar hamile olmana seninle dusuk yaptigin zamanlar konusmustuk belki hatirlarsin :)Allahim bu bebegini saglikla kucagina almani nasip etsinMalesef benim o hamileleğim kurtajla sonlandı. Once kahverengi lekeyle başlayıp kirmiziya dondu.. Boş gebelikmiş. Şu an yeniden hamileyim 6haftalık.. bir sıkıntım yok inşallah böyle devam eder :)
Bilmiorum ama bana doktorum kilcal damarlara denk geldigi icin lekelnme normal demisti 12 hafta boyunceda ara ara devam etti simdi bi skntim yok cok sukur sende bu sureci alninin akiyla atlatirsin insallahBnimde sabh koyu sekılde oldu ki dundr vardı ama hemn gectı.gece kötü mü uyuyorum belimimi incitiyorum acaba.
cok gecmis olsun canım benim..Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağ salim alırsınız kucağınıza benim de aynı sebepten 2 gün önce 2. Düşüğüm oldu bu gebeliğinizde herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz yada sebebi araştırıldığımı ben onu merak ediyorum bana araştırılması lazım dediler.
Canm cok sevindim tekrar hamile olmana seninle dusuk yaptigin zamanlar konusmustuk belki hatirlarsin :)Allahim bu bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin
Amin canımm evet hatırlıyorum maşallah sen yolun sonuna doğru gidiyosun sağ salim kucağına alırsın inşallah. :)
Bilmiorum ama bana doktorum kilcal damarlara denk geldigi icin lekelnme normal demisti 12 hafta boyunceda ara ara devam etti simdi bi skntim yok cok sukur sende bu sureci alninin akiyla atlatirsin insallah
cok gecmis olsun canım benim..
İlaç kullanmıyorum. Patoloji sonucunda bir şey cikmamiştı. Yeniden hamile kalınca da araştrmadım. Fakat su an tedirginim yine boş gebelik olmaz inşallah. 6.haftada sadece kese gorundu yine.. Tekrar gidicem ins bebeğimi gorurum. Bakalim bekliyorum2si de boş gebelikten miydi senin?