Hamile olabilirmiyim testim pozitif

dydz55555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
7
0
1
24
Merhaba hanımlar ben 4 ay üst üste adet gecikmeleri yaşadım çoğu zaman idrar testlerim pozitif çıktı doktora gittim 2 ay once bana hiç bir problemim olmadığını söyledi elenatol1 diye bir ilac verdi onu kullandım gecen ay tam gunumde adet oldum bu ayda evde test vardı tam adet olacağım gun yaptım direkt çöpe attım zaten adet olacam evde bulunmasın dedim çünkü gerçekten pskolejimi bozuyor akşam bir baktım pozitif ve adetim yine gecikti 4 gün sonradında çamur gibi kanamam oldu ben belirti falan da hissetmiştim birde bu ay birer hafta aralıklı kahverengi cubuk gibi ince lekelerim oldu 2 defa test içinde kuruma çizgisimi falan anlamak için suya tutmak gerekliymiş oyle birşey okumuştum suya da tuttum ama baya cizgi var yani birde hep 4 gün adet olurum ama 5 gun oldu hala kanama geliyor az az kafam allak bullak oldu böyle şeyler yaşayanlar varmı

Eklentiler

• IMG_4681.webp
    IMG_4681.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ben 4 ay üst üste adet gecikmeleri yaşadım çoğu zaman idrar testlerim pozitif çıktı doktora gittim 2 ay once bana hiç bir problemim olmadığını söyledi elenatol1 diye bir ilac verdi onu kullandım gecen ay tam gunumde adet oldum bu ayda evde test vardı tam adet olacağım gun yaptım direkt çöpe attım zaten adet olacam evde bulunmasın dedim çünkü gerçekten pskolejimi bozuyor akşam bir baktım pozitif ve adetim yine gecikti 4 gün sonradında çamur gibi kanamam oldu ben belirti falan da hissetmiştim birde bu ay birer hafta aralıklı kahverengi cubuk gibi ince lekelerim oldu 2 defa test içinde kuruma çizgisimi falan anlamak için suya tutmak gerekliymiş oyle birşey okumuştum suya da tuttum ama baya cizgi var yani birde hep 4 gün adet olurum ama 5 gun oldu hala kanama geliyor az az kafam allak bullak oldu böyle şeyler yaşayanlar varmı
Hamilesin canım Allah hayırlısını versin inşallah kan testi ver içine sinmiyorsa🥰

çok teşekkür ederim içime sinmiyor evet ama korkar oldum artık sürekli negatıf olmasından cesaret edemiyorum

Testiniz çok net pozitif kan verip netlestirebilirsiniz

Korkuyorum ya istemsizce neden bilmiyorum ama 1 yıldır evliyım 9 aydır korunmuyoruz ama testler pozitif oluyo kan veriyorum bişey yok sürekli bu durumu yaşadıgım için cesaret edemiyorum açıkcası

IMG_3387.webp
hep boyle ve daha fazlası var ama kanda asla çıkmıyo

Eklentiler

• 473E7937-417F-4614-A162-0A9964025F00.webp
    473E7937-417F-4614-A162-0A9964025F00.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3576.webp
    IMG_3576.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 10
Back
X