8hafta kahverengi leke :(

Theteacher00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
554
746
103
8haftalik hamileyim dun kahverengi lekeler geldi acile gittim kese saglam 19 mm dedi progestan verdi. Bugun hala devam ediyor ve bir kez kanama oldu .butun gun yattim boyle olan var mi kizlar

Canım merak etme, benim de haftalar boyu lekelenmelerim oldu, doktor tutunma yerine bakıyor kanama yoksa sorun değil diyor, ben progestan da kullanmadım, her defasında baktı rahimde kanama yok dedi, benim lekelenmelerim devam etti, artık suyun içinde yüzüyor prensesim, kanamalar da geçmiş oldu çok şükür, panik yapma doktorunu dinle Allah'a emanet bebişlerimiz

Canm bnde 9+3 um bnmde dun gece kanama seklinde lekelenmem oldu simdide kahverengi devam ediyor bugun doktor hersey normal dedi bebk iyi dedi bnada progestan verdi leke geldikce bnde huzursuz oluyorum ama yapacak bi sey yok bizim yapacagimiz bol bol dinlenmek

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Inşallah herkes hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Tabi her şeyin hayırlısı diyebilmeliyiz.

8haftalik hamileyim dun kahverengi lekeler geldi acile gittim kese saglam 19 mm dedi progestan verdi. Bugun hala devam ediyor ve bir kez kanama oldu .butun gun yattim boyle olan var mi kizlar
Benımde 7 haftalıkken geldı ve 40 gün devam ettı daha Yenı kesıldı Bebek'te bır sıkıntı yok rahım genısledıkce kılcal damarlara denk geldıgı ıcın gelırmıs banada progestan verdı korkulacak bırsey yok dedı

Ben hiç yaşamadım ama kırmızı harici her şey akıntı olarak adlandırılıyor kanama değil. Kanama sonrası kahve akıntı ve lekelenme de kanamanın durduğunu gösteriyor. Aylarca fazla miktarda kanama yaşayıp da sağ salim doğum yapanlar var tedirgin olmayın olağan şeyler bunlar. Bebeğiniz sağlıklıysa zaten hiçbir şey olmayacaktır. Sağlıksız embriyo da ne yapılsa tutunmuyor. Doğal seleksiyon. Canınızı sıkmayın bundan bişi olmaz

ne kadar sürüyor canım lekelenmeler

Malesef benim o hamileleğim kurtajla sonlandı. Once kahverengi lekeyle başlayıp kirmiziya dondu.. Boş gebelikmiş. Şu an yeniden hamileyim 6haftalık.. bir sıkıntım yok inşallah böyle devam eder :)

Bnimde sabh koyu sekılde oldu ki dundr vardı ama hemn gectı.gece kötü mü uyuyorum belimimi incitiyorum acaba.

İnsAllah bebegin sagliklidir ve saglicakla kucagina alirsin. Bol bol dinlen. Ama icini rahatlatmak icin doktora gitmende fayda var

Malesef benim o hamileleğim kurtajla sonlandı. Once kahverengi lekeyle başlayıp kirmiziya dondu.. Boş gebelikmiş. Şu an yeniden hamileyim 6haftalık.. bir sıkıntım yok inşallah böyle devam eder :)

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağ salim alırsınız kucağınıza benim de aynı sebepten 2 gün önce 2. Düşüğüm oldu bu gebeliğinizde herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz yada sebebi araştırıldığımı ben onu merak ediyorum bana araştırılması lazım dediler.

Canm cok sevindim tekrar hamile olmana seninle dusuk yaptigin zamanlar konusmustuk belki hatirlarsin :)Allahim bu bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin

Bnimde sabh koyu sekılde oldu ki dundr vardı ama hemn gectı.gece kötü mü uyuyorum belimimi incitiyorum acaba.
Bilmiorum ama bana doktorum kilcal damarlara denk geldigi icin lekelnme normal demisti 12 hafta boyunceda ara ara devam etti simdi bi skntim yok cok sukur sende bu sureci alninin akiyla atlatirsin insallah

Ilk gebeligimde 17 haftalik olana kadar surdu lekelenmem normal kanamaya donusmedigi surece sorun yok canim meraklanma ama bolca dinlen agir kaldirma muz ye tutunmasini kolaylastiriyormus progestan kullanmisdim bende bisey olmaz insaallah Allahin izniyledua et bolca

cok gecmis olsun canım benim..
İlaç kullanmıyorum. Patoloji sonucunda bir şey cikmamiştı. Yeniden hamile kalınca da araştrmadım. Fakat su an tedirginim yine boş gebelik olmaz inşallah. 6.haftada sadece kese gorundu yine.. Tekrar gidicem ins bebeğimi gorurum. Bakalim bekliyorum 2si de boş gebelikten miydi senin?

Sağol Canım inşallah görürsün bu sefer yolunda gider herşey. Aslında ben anlamıştım 6+ 3 oldum kese boyutu 5.35 mm yani baya küçüktü kalp atışı embriyo hiç bişey görünmedi lekelenmem arttı o akşamda kaybettim. Emin değilim ama araştırdıklarına göre kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ilk onun testini yaptırcam inş tedavisi olan bi sorundur dua edin banada 3 . Kez Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…