Doğuma Hazırlık 8haftalik hamileyim eşim çocuğu aldır diyoo😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Niye korunmamış eşiniz istemiyorsa? Sorsanıza ona yahu madem istemiyordun bu kadar neden korunmadın diye.

Eğer adam düzgün korundu da olduysa o zaman büyük şanssızlık olmuş. Ben iki taraf da istemeden çocuk yapmaya karşı bir insanım. Ekonomik ya da psikolojik olarak eşiniz bakamam diyorsa yapacak bir şey yok. Ama ben çalışır bakarım, ondan hiçbir maddi manevi beklentim yok diyorsanız doğurun tabi.

Neden istemiyor? Aylık geliriniz ne kadar? Durumunuz iyi mi? Diğer çocuğun ihtiyaçlarını giderebiliyor musunuz?

Merhaba bayanlar sizden yardım istiyorum 4yilik bir evliliğim var 3yasina girecek kızım var şuan 8haftalik gebeyim eşim aldır diyoo ben bakamam diyoo hergun aynı kelimeler yemin ederim bıktım bebeğinden vazgeçmek kesinlikle istemiyorum beni yadirgamayin😔😔
Bakamayacağını düşünüyorsa korunma yöntemini gözden geçirsin Bi zahmet. Bende olmak üzere Bi çok insan tedaviyle zor hamile kalıyo şu zamanda bu beyfendi aldır diyo istemiyorsa yapmasaydı leylekler getirmedi ya

Tabi ki sizin kararınız ama ben olmuş bir çocuğu aldırmak ile doğmuş bir çocuğu öldürmek arasında fark göremiyorum. Korunma yöntemlerinde daha dikkatli olabilirsiniz. Ama Rabbim o canı verdiyse elbet rıskınıda verir.

Allah yardımcınız olsun zor bi iş eşiniz umarım anlayışıdır ve sizi anlar.

Merhaba bayanlar sizden yardım istiyorum 4yilik bir evliliğim var 3yasina girecek kızım var şuan 8haftalik gebeyim eşim aldır diyoo ben bakamam diyoo hergun aynı kelimeler yemin ederim bıktım bebeğinden vazgeçmek kesinlikle istemiyorum beni yadirgamayin😔😔
Kızma bana güzel bacım ama bebek 8 haftalık olmuş nasıl kiyacak o küçücük cana ya bunadil.vicdan seni suçlamıyorum yanlış anlama sen istiyosn belliki ama şunu unutmamamk lazım istenmeyen bişey istenenenden daha hayırlı olurmuş rahmetli annemin sözü benim kız kardeşimde zamanında babam istememiş annem kavga dövüş doğurmuş ama şimdi ben babamdan uzaktayım ve babamla iletişim e gecemiyorum kız kardeşim o istemediği kiz kardeşim su an aynı annemin dediği gibi babama bakiyo bebek gibi Allah büyüktür eşini ikna etmeye çalış ne olur aldırma Rabbim birinin rızkını veriyorsa oburununde verir🥺

Sizi niye yadırgayalım.
Eşinizin dengesizliği.
4 kere tüp bebek tedavisi gördüm. İlkinde hamileydim eşim çocuklar gibiydi. Kürtajla sonlandı maalesef.
Allah vermiş mutlaka rızkını da verir.
Aldırmayın bence.

Allah rızkınıda verir, eşiniz neden bu kadar sert ve vurdumduymaz anlayamıyorum hani insan bir şey olmadan istemiyorum der ama içiniz de bir canlı var artık nasıl bu kadar katı. Bu kadar sorun edeceği vardı madem korunsaydı adam akıllı bebeğin suçu ne!!!

Kalp atışı olan bir canlıya kıyılır mı? Bu sizin yavrunuz, eşiniz yaparken iyiydi şimdi bebek olunca mı sorun oldu? Diye sorar mısınız lütfen.

Kendinize güvenin siz kararlı olursanız vazgeçer.

Evet kızımin herşeyin yapıyoruz ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama eşim her sabah her akşam karnımdaki bebegi aldır diyoo tatil ediyoo beni ama hep içimde bir his öldürme diyoo az öncede söyledi işe giderken gene oturup ağladım durumumuz iyi Allah'a çok şükür her istediğimi aliyoo dün acı biber turşusu getirmiş eve benim canım istedi diyee🥲 bı böyle bı öyle çözemiyorum ayrılmak istiyorum geçen günde beni kızımı evden kovdu babanem gittim ertesi gün eve döndüm herşeyi düşünüyorum çocuk doguncada beni kova bilir diye 😐😭
Neden istemiyor? Aylık geliriniz ne kadar? Durumunuz iyi mi? Diğer çocuğun ihtiyaçlarını giderebiliyor musunuz?

Kalp atışı olan bir canlıya kıyılır mı? Bu sizin yavrunuz, eşiniz yaparken iyiydi şimdi bebek olunca mı sorun oldu? Diye sorar mısınız lütfen.

Kendinize güvenin siz kararlı olursanız vazgeçer.
Diyorum herşeyi olumlu konusuyorum bı cana kiydiriyorsun Tarık etiriyorsun dedim kurtac nasıl bişey onu bile bilmeden aldır diyosun çocuğunu hortumla alacaklar parcaliycaklar heryerini oo bebek seni ahirete bekliycek niye beni öldün diyecek ama anlamıyor çok üzgünüm boşanmak istiyorum oysakii ama yapamıyorum nabicam onunda bilmiyorum

Diyorum herşeyi olumlu konusuyorum bı cana kiydiriyorsun Tarık etiriyorsun dedim kurtac nasıl bişey onu bile bilmeden aldır diyosun çocuğunu hortumla alacaklar parcaliycaklar heryerini oo bebek seni ahirete bekliycek niye beni öldün diyecek ama anlamıyor çok üzgünüm boşanmak istiyorum oysakii ama yapamıyorum nabicam onunda bilmiyorum
Çıldırmışsınız ailecek

Sizi niye yadırgayalım.
Eşinizin dengesizliği.
4 kere tüp bebek tedavisi gördüm. İlkinde hamileydim eşim çocuklar gibiydi. Kürtajla sonlandı maalesef.
Allah vermiş mutlaka rızkını da verir.
Aldırmayın bence.
Aldırmak hiç aklımdan geçmiyor kesinlikle tarık ediyor bakamam diyoo ayrılmak istiyorum yapamıyorum😭🥲

evden mi kovdu? kalbinizi kırmak istemem ama sizlik bir durum varmış gibi geldi bana.:KK43:
Niye kii evden kovdu evet sonradan aradı beni gel dedi geldim kızım için yaptım şimdide bebeğim için bı karar almak istiyorum ayrılmak istiyorum ailemle konusucam orta yolu bulmak istiyorum bebeğinden vazgeçmek istemiyorum gerçekten 🥲

Aldırmak hiç aklımdan geçmiyor kesinlikle tarık ediyor bakamam diyoo ayrılmak istiyorum yapamıyorum😭🥲
Ya ne biçim insanlar var valla ya biz tüp bebek tedavisi gördük her anımda eşim yanımdaydı yumurta toplanırken göbekten onca iğneyi yerken transfer sonrası ama hiç unutamadığım zaman ilk transferim tutmuştu kalp atışı da alınmıştı bir ay sonra gidince kalbinin durduğunu öğrendik işte o anda eşim yanımdaydı ve yüzündeki acıyı unutamıyorum eve geldiğimizde beni daha fazla üzmemek için bir odaya geçti benimle tabi ben ağlıyorum sarıldı bana beni teselli etti ablam geldiğinde onun yanında durmak isteyen olunca hep benim daha kötü olduğumu söyleyip herkesin ilgisini bana verdi kürtaja giderken asansöre binene kadar arkamda o bekledi ve kürtajdan çıktığım da odadaydım elimi sıkıca tutuyordu böylesine anne baba olmak isteyen çocuğunu kaybeden varını yoğunu ortaya koyup bir ton borç yapıp yinede sonuç alamayan her gün Allah'a dua eden insanlar varken ki ben kalbi durduğu hâlde aldırmaya kıyamadım günlerce ağladım gerçekten yapabilecek misiniz bunu ya eşiniz nasıl bir sorumluluk bu iki aldır demeye aklı yetiyorsa bebe değil korumaya da aklı yetecekti hanımefendi umarım dediklerimden bir şey anlar eşinizle ya da olmadan bir yola devam edersiniz hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya ne biçim insanlar var valla ya biz tüp bebek tedavisi gördük her anımda eşim yanımdaydı yumurta toplanırken göbekten onca iğneyi yerken transfer sonrası ama hiç unutamadığım zaman ilk transferim tutmuştu kalp atışı da alınmıştı bir ay sonra gidince kalbinin durduğunu öğrendik işte o anda eşim yanımdaydı ve yüzündeki acıyı unutamıyorum eve geldiğimizde beni daha fazla üzmemek için bir odaya geçti benimle tabi ben ağlıyorum sarıldı bana beni teselli etti ablam geldiğinde onun yanında durmak isteyen olunca hep benim daha kötü olduğumu söyleyip herkesin ilgisini bana verdi kürtaja giderken asansöre binene kadar arkamda o bekledi ve kürtajdan çıktığım da odadaydım elimi sıkıca tutuyordu böylesine anne baba olmak isteyen çocuğunu kaybeden varını yoğunu ortaya koyup bir ton borç yapıp yinede sonuç alamayan her gün Allah'a dua eden insanlar varken ki ben kalbi durduğu hâlde aldırmaya kıyamadım günlerce ağladım gerçekten yapabilecek misiniz bunu ya eşiniz nasıl bir sorumluluk bu iki aldır demeye aklı yetiyorsa bebe değil korumaya da aklı yetecekti hanımefendi umarım dediklerimden bir şey anlar eşinizle ya da olmadan bir yola devam edersiniz hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah razı olsun Allah tez zamanda sana en güzelini nasip etsin abla çok üzgünüm sahatan beri ağlıyorum çok şey anlatınız Allah razı olsun erhelde doğru yolu buldum kafamda bebeğimi kaybetmek istemiyorum bebeğim 6haftaliken istemedi babası aldır dedi şuan 8haftalik oldu anı alaninan bi karar değildi kesinlikle şuan anneme söyledim bugün sabah akşama babamla konuşacak onların yanında söylesin istemediğini Allaha havale ediyorum 😭Allah bin defa razı olsun canım ablam kalbindeki niyeti versin rabbim sana 🙂

Back
X