Doğuma Hazırlık 8haftalik hamileyim eşim çocuğu aldır diyoo😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mesela biz.. 3senedir hasret çekiyoruz. :KK43:
3 senedir hasret çektim bende hamile kaldım herşey yolunda giderken sorunlarım çıktı çok zor bir hamilelik geçirdim 19. Haftadan sonra ve 27. Haftamda doğum yaptım 2 gün yaşadı oğlum kaybettik 😔 şimdi de en az 1 2 yıl yasak koydu doktorum 😔

Merhaba bayanlar sizden yardım istiyorum 4yilik bir evliliğim var 3yasina girecek kızım var şuan 8haftalik gebeyim eşim aldır diyoo ben bakamam diyoo hergun aynı kelimeler yemin ederim bıktım bebeğinden vazgeçmek kesinlikle istemiyorum beni yadirgamayin😔😔
Peki eşiniz daha öncede istemediğini söyledi mi? Yanlış anlamayın bazen kadınlar çocuk istediği için sadece erkek değil kendiside korunmayıp sonra kabul eder düşüncesiyle hareket edebiliyor o yüzden soruyorum. Ama bu durumda risksiz her iki tarafın korunması gerek. İstemiyor olabilir o konuda hak veririm kadına da erkeğe de ama aldırma aşamasına kadar gelmemeli.

Aşılmayacak sorunlar değil bende kimyasal gebelik geçirmiştim tek düşündüğüm şey demekki hamile kalabiliyorumdu
sende kalmışsın inşallah tekrar kavuşursun
Evet canım,bir kimyasal bir dış gebelik oldu bakalım Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin herkese ❤️🤲🤲

3 senedir hasret çektim bende hamile kaldım herşey yolunda giderken sorunlarım çıktı çok zor bir hamilelik geçirdim 19. Haftadan sonra ve 27. Haftamda doğum yaptım 2 gün yaşadı oğlum kaybettik 😔 şimdi de en az 1 2 yıl yasak koydu doktorum 😔
Oy cennet kuşun var ❤️
Allah'ım hayırlısı ile sağlıkla tekrardan nasip etsin inşallah canım benim

Aldirt ve ayril canim böyle bisey olabilirmi cocuga kardes geliyor evlat ya ben 3 senedir cocuk diye kendimi parcaliyorum olmiyor seninki aldir diyor aranizdaki sevgi bitmis saygida yok is farkli boyutlara girmeden konus aldirirsam ayriliriz biter de zaten okey dersede ne b..k oldugu ortaya cikar. Allah sabir versin. Kendine iyi bak

D Destinamm son durum nedir? İstemiyorsa doğru düzgün korunsaydı o kocanız.

Merhaba bayanlar sizden yardım istiyorum 4yilik bir evliliğim var 3yasina girecek kızım var şuan 8haftalik gebeyim eşim aldır diyoo ben bakamam diyoo hergun aynı kelimeler yemin ederim bıktım bebeğinden vazgeçmek kesinlikle istemiyorum beni yadirgamayin😔😔
Sakin yapma evlat isteyip bulamayanlar var hem günah ya insan evladına nasıl kıyar

Ah ah biz olsun diye dualar ediyoruz ..daha anne karnında bebeğe kiyiliyor...üzülmemek elde degil
Ben aldırmak istemiyorum aldirmiycamda zaten sadece fikrinize ihtiyacım olduğu için yazdım eşim istemiyor ben taşıyorum karnimda bebeğimi eşim istemiyor bebeğimi ama ben istemek zorundayım dediğim gibi fikrinizi almak istedim sadece teşekur ederim

Ben aldırmak istemiyorum aldirmiycamda zaten sadece fikrinize ihtiyacım olduğu için yazdım eşim istemiyor ben taşıyorum karnimda bebeğimi eşim istemiyor bebeğimi ama ben istemek zorundayım dediğim gibi fikrinizi almak istedim sadece teşekur ederim
Yok canım size asla lafım olmaz eşinize kızdım...rabbim inşallah banada hamile.olmayi nasip eder .bugün hsg çekildim normal çıktı...bakalım aşılama var insalalh o da geçer 🙏🌺🌸

O tek başına karar veremez ki sizin de kararınız önemli
Hem tam da zamanında olmus bence diğer çocuğunuzla arası çok iyi yas olarak
Aldır diyorsa korunma işini iyi çözmeliydi bebek olmus 8 haftalik şu an onu demesinin manası var mi

İnsanlar aylarca yıllarca tedavi görüyor o cana sahip olabilmek için. Sizi kinamiyorum asla sizlik birşey yok. Ama Allah ol demiş olmuş artık. Siz annesiniz dik durun sakın vazgeçmeyin yavrunuzdan. Allah yarın bir gün eşinizin kalbini çevirir, iyi ki bile dersiniz belki. Rabbim kolaylastirsin imtihaninizi inşallah 🤲

Eşini ikna etmeye çalış canım, bebek sağlıklı iken niye aldırasın, Rabbim her kulunun rızkını verir, gönlünü ferah tut

Back
X