Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramdan dolayı misafirlerimz geldi pek giremiyorum kızlar. nasılsınz buarada sze iyi bayramlar benmki iyi geçmeyek bi vejeteryan olarak :)
Haklısın canım benimm bu arada iyi bayramlaar![]()
Senin de bayramın kutlu olsun canıım![]()
Sana da iyi bayramlar canıımVejeteryan mısın?
![]()
Needen et yemiyorsun, et yemeden yaşanır mıı? :18: Ee yarın okul başlıyor düşüncelerinizi alalıımm![]()
Needen et yemiyorsun, et yemeden yaşanır mıı? :18: Ee yarın okul başlıyor düşüncelerinizi alalıımm![]()
çokta güzel yaşıyorum cnm ama çok unutkanım. okulu hiç sorma çok stresliyim yazılılar başlıyor heryermde sivilce çıktı evde yermde duramıyorum o odadan o odaya giriyorum![]()
Aa, sakin ol canım benimBu neyin stresi
Ben bu tatili hep kendime ayırdım streslenmemek için çalışmadıım
Şimdi de koşuya çıkıyorum canımbenm
![]()
Ben gayet mutluyum valla okuldan uzun süre ayrı kalınca sıkılıyorum![]()
Sıkılıyo musuun? Valla ben tüm gün kkdaydımmHiiç sıkılmaam
![]()
Sürekli kk da sıkar amaöyle arada ders çalışıyorum arada bir şeyler atıştırıyorum sonra biraz kk ya giriyorum
![]()
Beni sıkmaz kkEe günün nasıldıı
Üye olmana gerek yokkii :26: sen bekle ben okula gidiyorum ilişkinin tarihini yaz hallederim gelincee bb![]()
İlişkim yok kiDoğum günüm için yapıcaktım kaç gün kaldığını göstersin diye. Ah ahh sevgilimiz yok biz de doğum günlerine kalıyoruz işte