Çılbır nasıl verıyorsunuz yumurta sarısı verılebılir sadeceben kahvaltılarını mama şeklinde vermiyorum.oğlum 10 aylık.her sabah yumurtası oluyor bazen haşlama bazen menemen,bazen de çılbır şeklinde pişiriyorum.yanında peynir,pekmez bazen meyve püresi oluyor.genellikle kahvaltıda ıhlamur içiriyorum.ıhlamurun içine kuşburnuda katıyorum.kahvaltısında meyve püresi yoksa portakal yada nar suyu sıkıyorum.
eskiden yaptığım muhallebi kıvamındaki kahvaltıdan daha iyi yiyor.ekmek bana bana yiyozzzcokacimcoook
canım aynı durum bende de var kızım 10 aylık yaklaşık 4 aydır falan devam sütü mama içmiyor yemiyor ben sofrada ne varsa veriyorum gerçi annem bakıyor çalıştığım için annem herseyden verdi 5 aylıkken başladı annem ek gıdaya şimdi herseyden yiyor doktorumuz sıkıntı yok istiyorsa verin demişti bizde sofra da yemek yerkenya da kahvaltı yaparken yanımızı alıyoruz sofraya bizimle birikte yiyorBir de benim bebeğim mama gibi şeyleri gördüğü an reddediyor artık. falat biz sofradayken bizim yediklerimizden istıyor. verince onları severek yiyor. sizlerden de aynı durumları yaşayanlar var mı? özellikle kahvaltı ve gece besinleri hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
Ben ogünlerinizi az buldum.aksam yemegi olarakda bisey vermelisiniz ara ogunlerde yogurt mihallebi yarzi seyler eklemelisinizbenim kızım da 9 aylık.kahvaltıyı asla karıştırıp vermiyorum.çünkü ablam yiğenime karışık yediriyordu.şimdi hiçbişey yemiyor kendisi. ben yumurta peynir zeytin ıhlamur reçel ayrı ayrı veriyorum bazen bebe bisküvisi ezip ceviz karıştırıp veriyorum yumurtayı da birgün verip birgün vermiyorum.
öğlene doğru yoğurt veriyorum.öğlenden sonra ya da akşam üzeri çorbasını veriyorum.tarhana,tavuk,yayla,mercimek...işte bu gibi çorbalar.biz yemek yerken yemek sularından veriyorum bazen tanesinden de veriyorum.akşam da meyve yapıyorum.yatmadan önce çoook nadir mama veririm. işte böyle. ama kızım zayıf 8 kg.iyi yiyor kilo almıyor fazla.çok da hareketli maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?