Geçmiş olsun.. biz de 40 günlükken başladı yeşil kaka mukus aşırı gaz ağlamalar huzursuzluklar... anne olarak çaresiz kafam karışık zor dönemler yaşadım. Prof. Dr. Ersoy Civelek beyi tavsiye ederim, bebeğime alerjik proktokolit teşhisi koydu, asla alerji testi önermedi (bu kadar minik bebeğe öneren doktorlar da tecrübesizdir açıkcası zaten) diyet öncelik değil ama bebekte huzursuzluk rahatsız edici boyuttaysa ise yapılması gerekli demişti bana diyet önerdi ilk başta süt ve yumurta ancak sonra katı bir diyet yaptım, benim bebeğim 34. Haftalık doğmuştu küvezde antibiyotik tedavisi vs derken bağırsak mikrobiyatası hayli bozulmuştu, benim sütümden geçen besinleri ve laktozu tolere edemiyordu vucudu, neyse ki şuan düzeltilmiş yaşı 6,5 aylık ve güzel haber ek gıdaya geçtiğimizden beridir (diyetimi sonlandırdım) mukuslar gitti, keyfi yerine geldi, daha neşeli daha huzurlu bir bebek oluverdi çok şükür, yani kısacası gerçekten geçmişe baktığımda herkes tadını çıkar bir daha böyle küçük olmayacak dediği 3-4 aylık dönemlerde ben tabii ki endişeli kaygılıydım, zordu, her emzirdiğimde acaba sütümden ne geçicek ona iyi gelmeyecek diye yediklerimi düşünüp pişmanlık duyuyordum, her gün yediklerimi not alıyordum ki kakasının takibini yapayım vs vs. Şimdiyse gerçekten rahat keyifli bi dönemdeyim. Azıcık diş sıkmak lazım sonrası rahat. Yukarıdaki doktor ile iletişime geçebilirsiniz bize çok çok katkısı oldu, online randevu talep edebilirsiniz