Merhaba arkadaşlar..ben yeni üye oldum benim durumumda olan anneler var mı psikolojik olarak çok iyi değilim. Bebeğim 4 aylık. Bir aylık olunca kontrole gittiğimizde yüzünde minik puturleri vardı doktor baktı ve alerjik bebek dedi. Genelde süt yumurta alerjisi dedi ama diyet önermedi puturler azdı ve başka belirti yoktu. İkinci ay içinde puturler yok oldu ama bu kez kakada mukus olmaya ve artmaya başladı doktor yine diyet önermedi çocuk doktorumuz. Bu şekilde 3.5 aylık olana kadar bişey yapmadık. Üç buçuk aylıkken kakada mukusun yanında minik bir kac parça ip seklinde kan gördüm. Çocuk gastroenterolojiye gittik diyet önerdi süt ürünleri ve yumurta. 14 gün yemedim ama mukus hiç değişmedi kakada köpük arada oluyordu ve bir kez daha minik kan gördüm diyette olmama ragmen. Doktora mesaj attım değişiklik yok diye çocuk alerji doktoruna gidin detaylı test gerekiyor başka besine de alerjisi vardir dedi. Alerji doktoru burda sadece devlette var ve randevu bulamadık henüz ben kendim üç gündür kuruyemiş ve ekmeği de bıraktım. Buna rağmen bugün yine kakada kan vardı. Ve kaka hala sulu mukuslu. Çok kötü hissediyorum bebeğim benim yediğim şeyler yüzünden böyle diye. Üstüne bir de mantar pişiği oldu beş gündür onunla ugrasiyorumm çok yoruldum kendimi çok çaresiz hissediyorum Rabbim beterinden korusun tabiki. Neye alerjisi olduğunu anlaşam yemeden rahatlayacagm ama bu şekilde hem aç kalıyorum süt yumurta ekmek kuruyemiş paketli gıda yok hem de değişiklik olmuyor çok canım sıkılıyor. İlk bebeğim çok tecrübesizim.ustune bir de alerji eklendi. Lütfen çare bilen yazsın aynı yoldan geçen yıl göstersin