merhaba kızlar. tüp bebek yoluyla ikizlere hamileyim. dün doktordaydım transfer tarihine göre 9+3 olmam gerekiyordu (transferim 12ekim 5günlük embriyo) ama bebegin biri 9+6, diğeri 10haftalık. 9+6 olan gayet iyi aşırı hareketli herşey yolunda. diğeri bacak kol full hareketli ama başını hareket ettirmedi. dr ense kalınlığından şüphe etti ama kafasını keseye yasladığı için detaylı bakamadı. karından+vajinal ultrason hertürlü uğraştı ama bebek hareket etmedi. 1kez kafasını hareket ettirmiş gibi oldu dr galiba yanıldım kesenin kalınlığı gördüyüm diyorduki bebek yine kafasını keseye yasladı. oyüzden haftaya tekrar çağırdı zaten varsa haftaya büyür daha net görürüz dedi. büyük ihtimal sorun yok diyor ama önlemi de elden bırakmayalım diyor.+12.haftada dikiş atılma olayım da var oyüzden o zamana netleşmesi lazım. ya bir de benim embriyolar pgt yapılmış sağlıklı embriyolar. gerçekten sıkıntı çıkabilirmi? resmen bütün gece uyumadım. haftaya zaman nasıl geçer bilmiyorum. acaba haftayı beklemeden bir dahamı gitsem hareket etmişmidirki.