- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1041152 Eki Görüntüle 1041156 Eki Görüntüle 1041158
LCW marka truvakar kol penye bolero 8 tl Baharda ve yazda en büyük kurtarıcı desem yeridir hele askılıların üstüne serin akşamlarda:)
LCW marka kelebek taşlı süsü var göğsünde, arkası düpmeli kurdeleli askılı beyaz şık bluz 8 TL
Eki Görüntüle 891492 LC Waikiki marka çok süslü bir kışlık pembe mont içi elyaf gibi kalın ve polarlı Kapşonu ve kolları çıkarılıp yelek veya kapşonlu yelek olarak çok şık kullanılabiliyor Önünde parlak boncukla Wgirl yazıyor İçinde çok şirin bir mp3 çalar.koyma cebi var ayrıca çok güzel ısıtıyor Resim yüklerken inanılmaz zorlandım geç yüklüyor ya da yüklemiyor bazılarını da ön izlemeye atmış sorun ne anlamadıımelimden geldiğince farklı açıdan çektim 13-14 yaş ama kızınızın kilosuna boyuna göre de değişebilir kullanımı tabii.. İst. İçi elden teslim alabilirsiniz. Bu da çok temiz kullanıldığı için 45TL
Eki Görüntüle 891502 Eki Görüntüle 891504
size msj attım cevabı bekliyıorum
Eki Görüntüle 1042106 Eki Görüntüle 1042107 Eki Görüntüle 1042108 Eki Görüntüle 1042109 Bu da son barbie bebeğimiz 8 tl saçları balyajlı gibi boyanabiliyordu diye hatırlıyorum ama bulamadım boyasını yanında sanırım bale kıyafeti var 2 tane de küçük barbie bebeklerin kıyafetleri var onları alana göndereceğim. Diğer resimde etiketi üstünde hiç oynanmamış emzikli bebek, kıvırcık saçlı sevimli minik figür bebek, oyuncak ütü, saç kurutma makinesi, yüzük, mor parlak saç tokası, 2 tane pembe toka bunlarda 10 tl ve hiç kullanılmamıs hello kity cüzdan ve pembe deri çanta diğe iki süslü çantayla beraber sadece 15 tl