9+3 haftalık gebeler

bu hafta 12 ayım bitiyor inşallah.bulantılarımda hafifledi galiba rahat bi döneme adım atıyoruz arkadaşlar...en çok heyecanla cinsiyeti bekliyoruz.sizde durumlar nasıl :)

bu hafta 12 ayım bitiyor inşallah.bulantılarımda hafifledi galiba rahat bi döneme adım atıyoruz arkadaşlar...en çok heyecanla cinsiyeti bekliyoruz.sizde durumlar nasıl :)

aynen benimde bulantılar azaldı sdece halsizlik var sıcaklarada bağlıyorum.

bende merak ediyorum cinsiyetini bakalım 13.haftada doktor kontrolümüz var heralde 2 li tarama yapar inş bebişlerimizin sonuçlarıda iyi çıkarrr

yarın 12 haftayı bititriyorum inşallah zor olan ilk 3 ayı atlattım sanki biraz daha rahatım bu aralar .bizde kan uyuşmazlığı çıktı doktorum merak etme bişey olmaz dedi ama hep takipde kalcaz dedi.yarın kontrolüm var.birazcık bu konu beni korkutuyo dua edin inşallah bi problemimiz çıkmaz.ve bir an önce cinsiyeti öğrenmeye çalışıyoruz.birde bişey sormak istiyorum anne adayları şu ana kadar kilo alım durumunuz nasıl ve karnınızda büyüdümü...

Merhabalar benim 9 hafta 5 gün haftaya inş. doktora gtcem bebeişim ne durumda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…