3 Martta doğması bekleniyordu ama kızımız çok nazlı anlaşılan hala gelmedi. bugün doktora gidicez. nst sonucuna göre 1 hafta daha bekleyeceğiz. hala doğmamışsa suni sancı verecekler. yine olmazsa sezeryan yapılacak. Rabbim hayırlısını verir inşallah.
3 Martta doğması bekleniyordu ama kızımız çok nazlı anlaşılan hala gelmedi. bugün doktora gidicez. nst sonucuna göre 1 hafta daha bekleyeceğiz. hala doğmamışsa suni sancı verecekler. yine olmazsa sezeryan yapılacak. Rabbim hayırlısını verir inşallah.
bende bu durumu çok merak ediyorum , şimdiye kadar hiç sancınız olmadı mı kasıklarınıza baskı falan ? Karnınız aşağı inmedi mi şekil olarak ? Benim hafiften başladı kasıklarıma baskılar sanki damarlarım çatlayacakmış gibi hissediyorum , vallahi korkuyorum yaa
son bir haftadır sancılar ara ara gidip geliyor. kasıklarımda da baskı var karnımda aşağıya indi ama henüz doğum olayı başlamadı doktor ne diyecek bakalım bugün. keşke sancı filan gelsede artık bebeğimi kucağıma alabilsem iyice heyecanlandım. hayırlısıyla bir an önce olsa...senin ne kadarlık nil mısra
bende senin gibiyim canım benim bebeğiminde 6martta gelmesi gerekiyor ama gelmeye niyeti yok adet sancısı gibi sancılar hissediyorum ama gerisi yok dr bizede 6 martta tekrar bakacak duruma göre alalım yada bir hafta daha bekleyelim diyecek hayırlısıyla bebeklerimize kavuşsak
Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin. biz şimdi doktora gidiyoruz. bende adet sancısı gibi sancılar, bel ağrısı, baskı, bebişimin çıkmak için çalıştığını filan hissediyorum ama gelmiyor inşallah bugün yarın hayırlısıyla doğururuz.
aynı durum bende de var. 7 martta tam günüm doluyor ama bende de kasık ağrılarından başka birşey yok. doktorum bundan sonra her 3 güne bir kontrole gideceğimi söyledi. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin